Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Yönetimimizi bu konuda eleştirmek saçma ama şu iki soruyu sormak da gerekiyor?

1. Daha ne kadar bu Demirören'e katlanacaksınız ve devirmeyeceksiniz?

2. Bu Halil Ünal denen adamın Kulüpler Birliği Başkanı olarak devam etmesine göz yumacak mısınız?

hali ünal ese başkanlığından ayrılmıyor mu zati seçim var.

nuri, ilkay, inler ?

parayı bastıktan sonra bu adamlarda 11 oynar ama biz o paraları vermeyiz ayrı

İlkay derken İlkay Gündoğan'ı kastetmediğini varsayıyorum zira onun şu aşamada Türkiye ligine geleceğini düşünmek en hakiki hayalciliktir.

Image22.jpg

konuyu kapatın artık..

Yanlıs konudasın heralde :asd:

Alper üzgün kesin ve net!!! LAflar boğazında düğümleniyor.... Geçmiş ola Potukcum...

Yönetim de Ünal Aysal'a başından beri güvenmiyorum ve bunu net söyledim.Borsa da yaptığı işer kısa vadede nakit akışı sağlıyor ama uzun vadede aleyhimize işleyen bir durum.

Ali Dürüst, Abdurrahim gibi değerli ve Fatih Hoca ve futbolcuların dirliğini düşünen yöneticiler (şahsen çok ta severim 2'sini de çıkarılır) ve söylendiği gibi Mehmet Helvacı gibi kişiler girerse hiç hayrımıza olmaz.Son senesi kaos içinde geçebilir.Umarım listeden çıkacak isimler Refik Arkan, Semih Haznedaroğlu gibi isimler olur. İş yapan çıkmamalı. Kongre kararı ve ALper Potuk beni biraz karamsarlığa itti umarım yanılıyorumdur.

Transfer Nöbeti

Alper konusunda yönetimi suçlamamak lazım. Parçaları birleştiğimizde bunların danışıklı dövüş olduğu çok belli;

- Halil Ünal durup dururken çıktı alperin bize transfer olacağını, hatta sorduklarında " Galatasaray taraftarı rahat olsun" dedi. Böylece hepimiz şartlandık seneye bizde olucağına. ( neticede daha fazla tepki vermemiz amaçlandı)

- ezikler açıklama yaptı ilgilenmiyoruz diye ki daha geçen seneden almaya çalıştıkları oyuncu Alper, amaç bize transferde tekiz rahatlığını vermek.

- Halil Ünal ile görüştük anlaştık ve medyada resimler çıkıncada kap a bildirdik. Neticede başkanları ile anlaştık. Gerçi Galatasaray ile anlaşmadım diyor ama benim için onun değil Albayrak'ın sözü geçerlidir doğal olarak.

-kap bildirisini beklediler ve oyunun finalini sergilediler neticede. Araya koydukları mafya kılıklı adamda sırf Alper ve menajerlerine gözdağı vermek içindi belkide. Böyle birşey olduysada sağa sola haber uçurup yaygara kopartabilirdi.

- Alperin karakter sınavının neticesi ortada.

Dik durup Bize gelse sağlam karakterli bir futbolcu kazanacaktık. Bence bize öncelikle bu lazım ve Bu durumda biz birşey kaybetmedik.

Yönetimimizi bu konuda eleştirmek saçma ama şu iki soruyu sormak da gerekiyor?

1. Daha ne kadar bu Demirören'e katlanacaksınız ve devirmeyeceksiniz?

2. Bu Halil Ünal denen adamın Kulüpler Birliği Başkanı olarak devam etmesine göz yumacak mısınız?

Devlet destegi ile oraya gelen adami devirmek zor

Alper Potugun aciklamayi dinledimde iki lafi bir araya getiremiyen bir adammis... Ezilir lan bu :D

sokiim alpere,karakterinde sıkıntı varmıs belli,bosverelim,önümüze bakalım

acil transfere ihtiyacamız yok beyler sakin olun. kampa kadar 1 aydan fazla var. üstelik en önemlisi sneijder-drogba-hamit üçlüsü yaz kampında scott ile çalışacak. mutlaka çok iyi oyuncular gelecek de fener alperi aıdı diye acele ile yanlış transfer mi yapalım.

Bu malin Türkcesimi bozuk yoksa bilinclimi fenerbahce halki deyip duruyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt