Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bu yabancı sınırlaması 7'ye falan çıkmazsa harbi harbi çok kötü olur.

Arda'yı almak farz oldu bee.

Transferde aceleye gerek yok temmuza kadar bitirsinler yeter. Zaten 4-5 tane kaliteli oyuncu aldıkmı tamamdır. Öyle fenere inat yapacam diye şunu alim bunu alim diye aceleye gerek yok.

Bizim sıkıntımız belli adamlar üzerinde takılıp kalmışız hiç alternatif üretmemişiz belli ki, Chedjou, Carlinhos vs. vs. vs..

Ben teknik heyetin bu adamlara alternatif ürettiğini hiç sanmıyorum, şu adamların hepsini bulunmaz hint kumaşı statüsüne soktular ve şimdi de almak için kırk takla atıyorlar..Olur da bu adamları alamazsak sudan çıkmış balığa döneriz buna da adım gibi eminim. Geçen sene aynısını Amrabat da yaşadılar, gidipte başka bi adam alamadılar onun yerine, illa Amrabat da Amrabat dediler bayıldılar milyonları..Bu sene başında da aynı yolda ilerliyoruz hadi hayırlısı.İnşallah hakkımızda hayırlısı olur.

cidden ağladı aglayacak mafyamı girdi araya ne tehditler aldı bilmiyorum ama aman renktaşlar neyse adasın kendini fenere yedek kulübesinde yaşlanır artık ayrıca yönetimimizi tavrından dolayı kutluyorum açık arttırmaya girmediler kaypaklık yapmadılar. Ezikliğin boyutlarını zorladı sahasında kupa kaldırdığımın çocukları...

Arkadaş bir transferle beraber hemen karalar bağlıyorsunuz. Bu kadar çabuk duygu değişimi olur mu .

Transfer Nöbeti

Gecen sene 9 puan farkla sampiyon olduk, bu sezon 10 puan.

Bircok fbli tanidigim 4-5 hafta oncesinden "bitsin artik, iskence olmaya basladi" dediler.

Bizim gucumuzu ve hakettigimizi kabul ettiler. Hatta bazilari "ligin basindan beri hep 4-5 puan fark vardi, yaklastirmadi bile, valla tebrikler" dedi.

Biz CL'de ceyrek final oynarken, Real madridi yenerek elenirken onlar yillarca burun kivirdiklari uefada plzenle bateyle yari finali gorunce heyecandan elleri ayaklari dolasti, dilleri tutuldu, ne yapacaklarini sasirdilar. Onda bile heyecanlari kupa degildi, bize karsi ezikliklerini bitirme ihtimaliydi. Onlar bu ihtimali sevdiler.

Once elendiler, sonra da ligde beklenen son geldi. Kaldi sonunda 3'un 1'i.

Napsin azizcik, en iyi bildigi seyi yapti. Bir transfer ve hersey unutulur.

Seneye Mayis'ta gorusmek uzere :)

FB Chedjou'yu almasa bile araya girip fiyat arttırır, bize maliyeti daha yüksek olur.

Bu işlerin biraz daha gizli ilerlemesi lazım.

bunlar azizin son çırpınışları sene başı süper kupa gidince sesler yükselecek yine bir haltlar yapar istifa transfer filan falan unutulur ama sene sonu 4. yıldızı takınca bu sefer kimse kurtaramaz onu :yenieek:

Bence de karansarlığı abartıyorsunuz. Alper'e talip olan, Chedjou'ya talip olan onlar olmasa da onlar kadar oyuncuları alır elbet.

Potuk'a koyayım size bir şey olmasın forum halkı , boşverin kendisi seneye bizi cl de tv den takip etsin..

Neyse birkaç gün forumdan uzak durmak lazım yoksa gereksiz yere sinirlenip ceza alacağım.

Solbekle stoper biranönce alinsaydi keske daha su secim karari alinmadan bitseydi.Sonradan cilkemi kivimi ananasmi bakilirdi.

sırada Arda ve Nani var fbde,hay allım ya nasıl bi klupsnz siz rezil herifler.chedjouya da bizden yüksek teklif etmşler sözde,kokusu çıkar yakında.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt