Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Alper'in üzüntülü olduğu çok net. Aziz'in ne denli bir karaktersiz kişiliksiz haysiyetsiz onursuz kitapsız olduğunu bir kez daha gördük. Halil Ünal denen şahısında bileti mutlaka kesilmeli. Hem Eskişehirspor Kulübü başkanlığından ihraç edilmeli , hemde Kulüpler birliği.

Böyle bir Başkan Türk Futboluna zarar verir , sadece Eskişehir kulübüne değil. Eskişehir gibi önemli bir kurumu, kuruluşu, en önemlisi son zamanların yükselen en büyük değerlerinden olan eskişehir şehrini , halkını ve futbol takımını zedeliyici hareketler bunlar. Bu tip hareketler diğer takımların, kurumların, kuruluşların Eskişehir gibi sürekli yükselişte olan bir Camia'ya, Şehire, Halil Ünal denen şahıs yüzünden düşman olmasını sağlar. Çünkü bu yaptığı şey ciddi karaktersizlik. Ezik'lerinde bu transferi yapması ayrı bir haysiyetsizlik. Yine bir genç, dinamik, güçlü, belkide geleceğin yıldızlarından biri olucak olan çocuğumuzu kaybettik. Sen önce 120 Dakika boyunca anasına küfür et, sonrada kalk adamı transfer et.. Bir takımın bu kadar düşük seviyede olucağına (hele ki çınar dediğimiz yüz yılların takımları) inanamıyorum. Tamam haysiyetsizsiniz kardeşim bunu anladık zaten ama bu kadarı çok ama çok fazla. Allah islah etsin sizleri , şeytanın evlatları. İnşAllah bu senede hiç bir işiniz yolunda gitmicek.

Gecen sene 9 puan farkla sampiyon olduk, bu sezon 10 puan.

Bircok fbli tanidigim 4-5 hafta oncesinden "bitsin artik, iskence olmaya basladi" dediler.

Bizim gucumuzu ve hakettigimizi kabul ettiler. Hatta bazilari "ligin basindan beri hep 4-5 puan fark vardi, yaklastirmadi bile, valla tebrikler" dedi.

Biz CL'de ceyrek final oynarken, Real madridi yenerek elenirken onlar yillarca burun kivirdiklari uefada plzenle bateyle yari finali gorunce heyecandan elleri ayaklari dolasti, dilleri tutuldu, ne yapacaklarini sasirdilar. Onda bile heyecanlari kupa degildi, bize karsi ezikliklerini bitirme ihtimaliydi. Onlar bu ihtimali sevdiler.

Once elendiler, sonra da ligde beklenen son geldi. Kaldi sonunda 3'un 1'i.

Napsin azizcik, en iyi bildigi seyi yapti. Bir transfer ve hersey unutulur.

Seneye Mayis'ta gorusmek uzere :)

Söylediklerin doğru.

Ama fener birkaç önemli transfer hamlesi yapacak gibi. Belki hava falan yakalarlar.

Buna müsade etmemek bizim elimizde, var olan kadromuzu güçlendirmemiz lazım. Nasılsa şampiyon kadro deyip üstüne yatarsak olmaz.

Gerekli mevkilere en alınası oyuncuları kazandırmamız şart oğlu şart.

yerlileri alabilirler ama bu sene gsnin yaptıgı avrupa başarısı sayesınde hiçbir adam akıllı yabancı fenere bakmaz bile

Yönetim de Ünal Aysal'a başından beri güvenmiyorum ve bunu net söyledim.Borsa da yaptığı işer kısa vadede nakit akışı sağlıyor ama uzun vadede aleyhimize işleyen bir durum.

Ali Dürüst, Abdurrahim gibi değerli ve Fatih Hoca ve futbolcuların dirliğini düşünen yöneticiler (şahsen çok ta severim 2'sini de çıkarılır) ve söylendiği gibi Mehmet Helvacı gibi kişiler girerse hiç hayrımıza olmaz.Son senesi kaos içinde geçebilir.Umarım listeden çıkacak isimler Refik Arkan, Semih Haznedaroğlu gibi isimler olur. İş yapan çıkmamalı. Kongre kararı ve ALper Potuk beni biraz karamsarlığa itti umarım yanılıyorumdur.
sirf senin sacma sapan mesajina yazmak icin foruma girdim.ünal aysala guvenmiyormus beyimiz pehh anasini ya,senin rüyanda goremeyecegin adamlari izliyosun takiminda,2 yilda 120m dolar borc indirmis,sürünen takimi alip 150m euro harcayip 2 yil sampiyon yapmis,10 yildir avrupada esammemiz okunmazken reale bes bes diye stadi inleten bir takim ortada ve sen cikmissin abuk subuk is olsun diye yorum yaziyosun.ayrica o senin begenmedigin m.helvaci olmasaydi a.polat hala baskandi ve biz hala sürünüyoduk

iyi oldu iyi alper gazıyla fenerliler uykularına devam eder

Alperin her halinden belli adami zorla oraya transfer ettiler... utanmasa aglayacak resmen... beter ol...

sinan enginde fındık kadar beyin varsa o fındık da nutellaya katılsa mındar olur o güzelim nutella

Chedjou, Carlinhos vs yabancı transferlerini bir an önce bırakıp kaliteli yerli almak zorunda olduğumuzu anlamamız gerekir.Yoksa gelecek yıl o alacağız yabancıları tekrar satmak için daha çok zarar edeceğiz baltayla-sabrini eline bakacağız. Bence amrabat-dani-raria-elmanderi takasla gönderip kaliteli yerlilere yönelelim.Aslında hergün TFF yi topa tutmak daha mantıklı olur. TFF nin fenerin fenerasyonu olduğunu sürekli gündemde tutmamız gerekir. Şunu bilinki şuanda üzerimide çok büyük oyunlar oynanıyor.Spor bakanı bile bu dümenin içinde .Fener medyasını saymıyorum bile.

Yazdımı bir şeyler ?

Alper seçimini kendi yapacak demişti ki şikecileri seçti.

Chedjou ile fener de ilgileniyor dedi.

Melo konusunda bilgim yok dedi.

Nani ile ilgimiz olduğu doğru dedi.

Ve ekledi; Bu sene pek transfer haberlerine girmeyeceğim dedi.

Bende sinirliyim cok, moralim de bozuk, ama yine de yönetime güveniyorum ben transfer konusunda.

Moraller bozuk diye acil hamle filan bekliyoruz da, yine de fazla abartmamak lazim.

Umarim bu olay Baskani daha da hirslandirmistir ve yüzümüzü güldürür.

Türkiye´de Aziz Yildirim´in baskilari hala sonuc verebiliyor, ancak Avrupa´da bize calim atabiliyorlarsa, ben buna basarisizlik derim.

Yönetim isi ciddiye almali ve en kisa zamanda harekete gecmeli.

Haldun Üstünel iyi olur da, mevcut yöneticilerden de ben çok net futbolcu ismi duyduğumuzu hatırlamıyorum.

Çoğunlukla başkan açıklıyor bu tip isimleri, daha ortada anlaşma yokken...

Fakat başkan açıklamadan öncede her yerde haberleri çıkıyor ve başkana soruyorlar.Oda cevap veriyor.

Haldun reis varken şimdiki gibi değildi ki ansızın transfer ettiğimiz oyuncu ile birlikte geliyordu. :asd:

mehmet topuz da gönülsüzdü hayrini görmediler...

alper'in de hayrini görmezler..

adamin fotosuna bak, videosunu izledim.. inanilmaz mutsuzdu..

fenev umrumda degil ama alper'e yazik oldu :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt