Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Yerli olarak bizim almamız gereken adamlar belli, Nuri - Arda.

Transferi şu şekilde sonlandırabiliriz Melo, İnler, Nani, Chedjou, Arda.

Bu olay bize kaça patlar tahminen ?

furkana laf edenler gelecek seneyi beklesin.elbet şans bulacak. kayserideyken izlediğimde bjkye,fenere karşı hep sahanın en iyisiydi. üstelik çok iyi cezasahası koşuları var,sürpriz golleri..sol ayağı çok iyi...ağladığınız alper kadar bindirme yapıyo.

Xabi Alonso gelecek gibi hissediyorum Melo'nun yerine..Cok sevdigim bi adam olmasina ragmen o agresifligi vermez gibi bize sahada:o

tesekkurler ben de iyiyim, eskisehir'in potuk pardon porsuk cayi'nda yuvarlanip gidiyoruz :-)

bu fener ne kansiz bir kulup yahu. bence buradaki herkes dunyaya fenerbahceli olarak gelmedigi icin kendisini sansli saymali. hatta en buyuk sanslari bu olmali. allah dusmanimi bile fenerli yapmasin. aaaamiiin :akansular:

Babaaa büyüksün yeni gördüm mükemmel ötesi bir yazı tebrikler :ayatollah:

Ne güzel kendi kendinize takılıyodunuz Nevizade'de... 3-5 kişi bile geçinemediniz mi? :lol::lol::lol::lol: Vay tospalaklar vayyy :asd:

furkana laf edenler gelecek seneyi beklesin.elbet şans bulacak. kayserideyken izlediğimde bjkye,fenere karşı hep sahanın en iyisiydi. üstelik çok iyi cezasahası koşuları var,sürpriz golleri..sol ayağı çok iyi...ağladığınız alper kadar bindirme yapıyo.

Furkan kötü oyuncu degilki zaten sadece yükleme yapıyolar daha :D

Laf etmiyoruz. Sans verilsin diyoruz bizde :)

medel içinde görüsmeler yapılacakmıs

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt