Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Valla Medel'i isteye isteye getirecem herhalde ,Transfer onerilerinde az onermedim Sevillanin Pitbullunu:cool: Ama Melo'nun yerine degil yanina cift pitbull olarak..

birisi Adıl Ramı mı dedi ? dilimde tüyler bitti o adamı söylemekten ama alamayız la :asd:

bendende nevizade alındı, ben hala forumdayım, orası çok alakasız bir yer zaten saçma sapan konular dolu adam yok intihar etmek istiyorum tarzı konular açan bile var.

Ben nevizade sakini olmuştum sonra nevizade de hayri küfür etti diye raporlamıştım. meğer küfür serbestmiş:trollface:

kavga var

Nuri'yi alamayiz. Dortmunda kalacak. Dortmund birakmaz artik. Götze'nin yerine Ilkayi kaydiracaklar, Ilkayin yerinede Nuri'yi.

Bana kalırsa en büyük transfer yabancı sınırının kalkması olur.Yoksa bütün bu yazılanlar boşa malesef :(

Yahu Taylan ve Okay Yokuşlu ikiside bizde diye düşünüyorum...Furkan'ı kaç kere izledinizde böyle konuşuyorsunuz...Scott Piri ve diğerlerine bırakılarak bir sene istenilen seviyeye getirdiler inanın bana....TIPKI MERTAN VE OKAN'A YAPTIKLARI GİBİ!

Vallahi hiçbir şey anlamadım..

Taylan Okay nasıl bizdeymiş ? Furkan 'a ne yapılmış Okan ve Mertan gibi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt