Alper Gülgen
Sarı Üye
- 27 Aralık 2008
- 323
- 0
- 1.286
Cevap: Transfer Nöbeti
Chelsea burağın fiyatını sormuş 20 milyon paund demiş bizimkiler
Chelsea burağın fiyatını sormuş 20 milyon paund demiş bizimkiler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sahte duyum verenlere MYC cezası var renkdaş, uzun zamandır forumu takip eden biri olarak bilmen gerekir.![]()
)
meloyu ararız ama oyunu ile değil psikopatlığı ile, melo melek kalır yanında![]()
Nasıl kaldırılmış hala GSE rütbesi olanlar var böyle mi kaldırılıyor rütbeler ?
365G24S @365G24Scom55 sn
Jeremy Mathieu, Galatasaray'ın yeni stoper adayı oldu - https://www.365g24s.com/content?id=158
nevizade özel bölümü var, argo konuşabiliyon, ama boş beleş adamların takıldığı bir yer, biri konu açar sevdiğim kız reddeti diğer intihar etmek istiyorum der, garip bir bölümdü.
hiç bu kadar iyi olmamıştım renktaşım pardon rütbedaşım![]()
keşke rütbeler kalkmadan önce isimleri tek tek not alsaydık , nevizadenin %90ı boş beleş adamdı , şimdi serseri mayın gibi dolanırlar buralarda.

Ben biraz önce kırmızı üyeydim.Admin olmuşum.

Beyler rütbe olayına açıklık getireyim isterseniz
Forumda uzun süredir yazanlar, tanınanlar tabiri caizse 4 mevsim burada olanlar Tecrübeli Üye oluyor
GSE ise bir nevi "örnek üye" anlamı taşıyor. Türkçe kullanımı, saygınlık, mesaj içeriği gibi kritleri var.
Olay bu kadar, bunun dışındaki rütbeleri iptal ettik.
Sen niye bu kadar sinirlendin onu anlamadım. Uygun bulunmamışsın veya bulunmamışız demek ki olay bundan ibaret

keşke rütbeler kalkmadan önce isimleri tek tek not alsaydık , nevizadenin %90ı boş beleş adamdı , şimdi serseri mayın gibi dolanırlar buralarda.
Serseri mayin gibi dolanicam
GT-I9300 cihazımdan gönderildi
nevizade özel bölümü var, argo konuşabiliyon, ama boş beleş adamların takıldığı bir yer, biri konu açar sevdiğim kız reddeti diğer intihar etmek istiyorum der, garip bir bölümdü.
NS üzülmeyen. Aramiza hosgeldiniz. Insanlar esittir.