Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Re: Transfer Nöbeti

la ortada oyun var karaktersizler bizi tuzaga dusurdu ama.allaha sukur bu tipitipi almadik meloyu almayacaktik yoksa yada o ayarda bi topcuyu

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Cevap: Transfer Nöbeti

Şu Sinan engin hiç kendini izlemiyor mu acaba çok itici bu ne böyle ya feneri savuncak diye yapmadığı şey kalmıyor.

bi de şu şeref yoksunu hanzonun fenerin verdigi paraya cash fılan nakıt dıye ıngılızce ayakları yokmu :D

Gün gelıcek son maça bızle kumede kalmak ıcın oynıcaksınız.Ozaman gorucez :)

Benimde gicik oldugum ayrintidir.

Boyle vurgu yaparak cash, euro, dolar demelerine irite oluyorum :D

Arda Burak takasi sozkonusu olsa ,ne dersiniz renktaslar:confused:

Benim kaderim "genç semih" 'le aynı olur. Tecrübe kazanamadan jübile yaparım.

hayirlisi-be-gulum_489299.jpg

:)

Türk futbolunun gelişmekte olan en gözde yeteneklerinden Alper Potuk, çok konuşulan bir sürecin sonunda Fenerbahçe'yle 5 yıllık mukavele imzaladı. İşte bu sözleşmenin detayları:

Milli oyuncu ilk yıl 1 milyon 300 bin euroya oynayacak. Sonraki 2 sezon boyunca 200 bin euro artarak devam edecek sözleşme 1,700 euroda sabit kalacak. Alper Potuk'un maç başı ücreti ise 15 bin euro olacak.

Beleşe oynuyormuş.

Ama gerçekten düz üyelerin yorumları okunmuyor psikolojik herhalde solda renkli birşeyler olmayınca çekmiyor kendine.

Ben henüz en yenilerdenim galiba ama pek dikkate alınmıyor gibi bi durum yaşamadım.Gayet memnunum, herşey seviyeli,tadında ve saygılı.Benim ilerde rütbem olmasada olur, yeni üye kalabilir :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt