Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

burak yılmaz satıldı diye 30 gol açığı olacağını nerden çıkarıyorsunuz ? takımın oyun tarzı tamamen değişecek. burak faydası olduğu kadar takım oyununa üst düzey zarar veren bir futbolcu ben zannetmiyorum zaten yabancı kulüpler o fiyatları vermez onların yöneticileri bizimkiler gibi değil. Bu sene bir ihtimal kakaladık kakaladık yoksa elimizde patlayacak. bir sürü tepki veren olacak ama zamanla göreceksiniz haklı olduğumu.

Vaclav Kadlec > Schalke

burak yılmaz satıldı diye 30 gol açığı olacağını nerden çıkarıyorsunuz ? takımın oyun tarzı tamamen değişecek. burak faydası olduğu kadar takım oyununa üst düzey zarar veren bir futbolcu ben zannetmiyorum zaten yabancı kulüpler o fiyatları vermez onların yöneticileri bizimkiler gibi değil. Bu sene bir ihtimal kakaladık kakaladık yoksa elimizde patlayacak. bir sürü tepki veren olacak ama zamanla göreceksiniz haklı olduğumu.

Adam 2 sezondur gol kralı ne elımızde patlayacak seneyede burak gol kralı olur

Selcuk İnan.......,İnan'ı tersten oku NANİ....Nani hayırlı olsun! :lol:

melo

kerim frei

chedjou

solbek ?

bernard

tolgay arslan

soyle bi baslasak artik

abidik kubidik adamlari saymayin gorduk Formica diye yirtiniyordu forum bir ara

Bu her zaman böyle oluyor transfer sezonunu kim iyi geçiriyorsa ( Özellikle fener ve biz ) genelde şampiyon o oluyor. Biz 2 senedir bariz üstünlük kurduk bunun bozulmasına izin vermeyelim.

Satabiliyoruz rütbeyi. O yüzden PS3'te trophy neyse, WoW'da karakter neyse GSC'de rütbe o dur.

Ps3 deyince , dün gece elemanın birini Pes13'te sadece Galatasaray'ı alarak darmaduman ettim . Real , Münih, Manc herkesi aldı geldi . Wesley ile DROGBAM BENİM işi bitirdi , En son hatırladığım kendi kalesine gol atarak oyunu bozuyordu çıkmak için :lol:

bizim yönetimde bunu kakalayamıyormu bir yere?

bence transfere çok fazla takılmamak lazım (nani,robben vb tarz transferleri kastediyorum).yapılacak iş belli stoper artı sol bek birde melonun bonservisi (gerçi ben yabancı sınırından dolayı inleri tercih ederim.maalesef şu şartlarda elimiz kolumuz bağlı federasyon tarafından) o kadar.ondan sonra naniler robbenler düşünülür.şu an için gerek yok bence.

Tecrübeli üye rütbesi hakikaten çok iğrenç olmuş ya, çok aramışlar mı bunu? :asd:

Bu her zaman böyle oluyor transfer sezonunu kim iyi geçiriyorsa ( Özellikle fener ve biz ) genelde şampiyon o oluyor. Biz 2 senedir bariz üstünlük kurduk bunun bozulmasına izin vermeyelim.

fenerin daha ustun oldugundada biz olduk reyiz.

fark oyuzden acilmadi 10 senede.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt