Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Sanki Cenk Tosun Drogba´yi kesecek diyoruz. Sizde bi acayipsiniz. Umut, Necati gibi adamlar yasli diyoruz. Kadroda genc bir forvet bulunsun diyoruz. Bunu da Burak - Chelsea dedikodulari yüzünden diyoruz. Imkan olsa bende yazarim Hulk, Dzeko, Gomez gibi isimleri. Sanki iyi futbolcu tanimiyoruz :)

Hulku falan alamayız. Fantaziye gerenk yok.:D

Drogba'nın yanında Cenk kendini geliştirebilir. Zaten iyi topçu.

Ama 2 sene önce istediğimizde direkt oynamak istiyorum diyerek gelmemişti bize ve fanatik bjkli olduğu söyleniyor.

Almaliyiz renkdas,nurinin fatih terimle arasi cok iyi,ayrica hamitde ikna eder bence gelir yeterki isteyelim

inşallah ben de gelmesini isterim sol içe cuk oturur selçuk da sağ içe geçer. nuri sneijder selçuk ile ölümcül paslar atan inanılmaz bir orta sahamız olur. çok isterim ama dortmund'u bu yaşta bırakıp gelmesi çok zor. dediğin gibi fatih hoca dese sana çok ihtiyacım var dese 1 saat konuşsa hamit de devreye girse belki aklını çeleriz ama çok zor.

Herkesin fikrine saygı duyuyorum ama burdaki bazı yorumları görünce çıldırmamak elde değil.

Nuri, Cenk tosun, Muhammet demir nedir? Şakamı yapıyorsunuz? kafamı buluyorsunuz?

Nuri dışında bu oyuncular Galatasaray da yedek bile olamaz. lütfen biraz mantıklı yorumlar yapalım.

Nuri de yedek olur.

Herkesin fikrine saygı duyuyorum ama burdaki bazı yorumları görünce çıldırmamak elde değil.

Nuri, Cenk tosun, Muhammet demir nedir? Şakamı yapıyorsunuz? kafamı buluyorsunuz?

Nuri dışında bu oyuncular Galatasaray da yedek bile olamaz. lütfen biraz mantıklı yorumlar yapalım.

yo;cenk tosunu almalıyız

kardeş sana mı sorcam ne yazıcgamı düşündügümü düşünücek kapasitedemisin?

nani zor ama olamaz diye bir şey yok... önceliğimiz stoper ve sol bek denildi buda bir gerçek..

ama şimdi chedjou istenilyor, daha muslera eboue riera drogba sneijder amrabat elmander ujfa dany var yabancımız var fazlasıyla!!!( Demirören sağolsun!!!)

yabancı sınırlaması kalksakeşke!!

Neymiş efendim milli takim gelişsinmiş.. önce ülke futbolu kurtulsun yeteneksiz oyunculara sadece Türk diye milyonlar basmaktan... bıktık !!! adam gibi biri gelsin federasyon başına artık.. Türk futbolu geriye gidiyor bu şekilde hiç mi fark etmiyorsunuz.. bugün sneijder gibi bir markayı alper potuktan daha ucuza alınıryorsa bu resmen ama resmen "evet biz anamızın lıgınde bırbırımızı kazıklıyalım, avrupa da fark yıyıp gelelım" şeklındekı demıroren zıhnıyetıdır!!

Nuri de yedek olur.

Sabri, Aydın, Emre Ç, Ceyhun.. bu takımda yedek değiller mi?

Sanki Cenk Tosun Drogba´yi kesecek diyoruz. Sizde bi acayipsiniz. Umut, Necati gibi adamlar yasli diyoruz. Kadroda genc bir forvet bulunsun diyoruz. Bunu da Burak - Chelsea dedikodulari yüzünden diyoruz. Imkan olsa bende yazarim Hulk, Dzeko, Gomez gibi isimleri. Sanki iyi futbolcu tanimiyoruz :)

Cenk = Sercan :sad007:

Chiellini Istanbul´a gelmis. Tatile geldim filan demis ama...? :)

Nani Q7 birde stopere kaliteli ve tecrübeli bir yabancı alırsak. 2-3 tanede gurbetçi kerim frei, Gökhan inler gibi futbolcu aldık mı tamamdır.:D Amanın Meloyu unutmuşum:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt