Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Çok büyük bir şoka hazır olun.. İngilterenin en iyisi muhabbeti vardı geçen gün... Gareth Bale için inanılmaz bir çalışma var şu anda... transfer ederiz edemeyiz bilmiyorum..eğer bir olursa.. Korkunç birşey....

Kendi reklamını gayet güzel yaptın, şimdi bi zahmet aradan çekil lütfen.

cogu burda futbol cahili...

iki üc mac izlemisler simdi yine triplerdeler.

Böyle adamin var, mecmursun kadroyu ona göre sekillendirmeye, Hagi zamaninda nasil yaptiysak, hadi koysaydik ozaman Hagi yi sol kanata 442 de, bakalim öyle hayvan gibi ezer miydi rakipleri... Hagi ye iste free rol gitti, Wesleye de iki hizli kana lazigm

her yol 4231e çıkıyor kim ne derse desin. burak ve drogba olayına çok takılmamak lazım 4231de ikisi de oynayabilir.

Emre Can'ı yada Gökhan İnler'i almak lazım.Stopere Terry,sol beke ? diyorum.Sol bek olarak aklım da bi Adriano var.Onu da Barça bırakmaz.

ya adriano daha dün sözleşme imzaladı yahu biraz akip edin ondan sonra paylaşımda bulunun. zamanda çalmamış olursnuz

SPORX.COM ‏@sporx 3 dk

UEFA'DAN FLAŞ! "Şikede zaman aşımı olmayacak. Ülke Federasyonu yeterli cezayı vermemesi durumunda UEFA devreye girecek, karar verecek."

Tehlikenin farkında mısın Fb :lol:

Ülke Federasyonlarının aldıkları karara saygılıyız herhangi bir müdahalemiz olmaz diyen onlar değil miydi?

Yoksa bundan sonrası için mi geçerli bu söylemleri :mad:

Yanlız bu Haldun gelirse boş gelmez söyleyim adam parasız halimizle neler yaptı şuan düşünemiyorum bile...

Tekrar kuruyorum :)

---------------------------Onur Kıvrak--------------------------------

Eboue----------------Dany---------------------Chedjou----------Arthur Boka

--------------------Melo------------------------Selçuk---------------------------

------------------------------Sneijder--------------------------------------------

----------------Burak------------Drogba----------------------Nani

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt