Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ülke Federasyonlarının aldıkları karara saygılıyız herhangi bir müdahalemiz olmaz diyen onlar değil miydi?

Yoksa bundan sonrası için mi geçerli bu söylemleri :mad:

Bilmiyorum haberi pek araştırmadım ama Flaş verdiğine göre heralde yenidir .

Bu arada

İBRAHİM SETEN ‏@ibrahimseten 47 sn

Chedjou transferinde F.Bahçe ile G.Saray fena birbirine girdi yalnız..

Tekrar kuruyorum :)

---------------------------Onur Kıvrak--------------------------------

Eboue----------------Dany---------------------Chedjou----------Arthur Boka

--------------------Melo------------------------Selçuk---------------------------

------------------------------Sneijder--------------------------------------------

----------------Burak------------Drogba----------------------Nani

defansif açıdan zayıf olur bu kadro ayrıca Burak sağa savrularak olmuyor denendi olmadı

Bundan sonra 1 tane yem atalım basına, fener onla uğraşsın, biz diğer adamla uğraşalım, haldun üstünel bu işi çok iyi yapıyordu, geri girsin bir an yönetime.

her yol 4231e çıkıyor kim ne derse desin. burak ve drogba olayına çok takılmamak lazım 4231de ikisi de oynayabilir.

bende öyle düsünüyorum, burak zaten forvet olsa da, olmasa da, yeni sezon daha fazla kosmali, öyle mal mal izlememeli, Terim in dedigi gibi. Bide iste kanatlara kacmali hep ayni yerde duruyuyor kalenin önünde top bekliyor.

Top sürmesi cok iyi degil ama yeterince.

eboue-semih-transfer-transfer

-------melo------inan--------

------------Wesley----------

Burak------Drogba-----Nani

cl de böyle oynanabilir, zaten rotasyon mecburu ligte Drogba oynamaz orda burak oynar, sagda solda aydin ve töre mi frei mi bile götürür, yeterki iki hizli kanat ve Wesley olsun

Bu Fener ne ezik bir kulup lan :asd:

''Adamlarin'' futbol ile alakasi yok :o

emre simdi hayvayi yedimi yemedimi :D

UEFA, bugün yaptığı toplantı sonrasında şike ve ırkçılık konusunda ağır cezalar verme kararı aldı.

UEFA'dan şike ve ırkçılığa sert önlemler! İşte o kararlar.

Karar resmen yürürlüğe girdi. Irkçılığın olduğu maçlarda suçlu bulunan futbolcuya minimum 10 maç ceza verilecek.

Şikede zaman aşımı olmayacak. Ülke Federasyonu yeterli cezayı vermemesi durumunda UEFA devreye girecek, karar verecek.

defansif açıdan zayıf olur bu kadro ayrıca Burak sağa savrularak olmuyor denendi olmadı

Bana göre iste burda baska olay olmali, ilerde su 3 adam pozisyonlari hep degismeli, rakipi durmadan chaos icine sokabilir, tabiki Burak beyfendi kosmak isterse, ayni hep ayni yerde duracaksa bu sene gibi olmaz.

Benim bildiğim Aziz , ağlak taraftarının az kalan gazını da almak için bu Cecu'yu ederinden fazla para vererek alır.

bende öyle düsünüyorum, burak zaten forvet olsa da, olmasa da, yeni sezon daha fazla kosmali, öyle mal mal izlememeli, Terim in dedigi gibi. Bide iste kanatlara kacmali hep ayni yerde duruyuyor kalenin önünde top bekliyor.

Top sürmesi cok iyi degil ama yeterince.

eboue-semih-transfer-transfer

-------melo------inan--------

------------Wesley----------

Burak------Drogba-----Nani

cl de böyle oynanabilir, zaten rotasyon mecburu ligte Drogba oynamaz orda burak oynar, sagda solda aydin ve töre mi frei mi bile götürür, yeterki iki hizli kanat ve Wesley olsun

ah arda ah :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt