Ogulcan Kayalı
Kırmızı Üye
- 9 Ocak 2011
- 1.662
- 0
- 996
Cevap: Transfer Nöbeti
Oyş derim ama imkansız
Chiellini Reis Istanbul´da
![]()
Oyş derim ama imkansız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Chiellini Reis Istanbul´da
![]()
Yeni üyeler gene boy gösterdi alıştık artık![]()

Melo gelmezse K.P.Boateng yada Fellaini'yi alak aynı mevkilermi bilmiyorum ama bunlarla orta sahada ezilmezsin net
fenerbahçe Chedjou'yu almaya çok yakın bitmek üzere 8 milyon euro
alperi Chedjouyu alamamakmi beceriksizlik?15 gun sonra bu isimlerin haricinde drogba.sneijder ayarinda 3 adam getirir havaalanina sende kosarak gidersin merak etme.ünal aysalin yaptiklari yapacaklarinin teminatidir.takimin kadrosunu iyi oku ondan sonra yonetime beceriksiz de
Evet ortalığı karıştıranlar, 2 senedir üye olup sadece olumsuz olay olduğunda buralara uğrayanlar çok açık belli oluyor zaten. Senin konuya atlamana gerek yoktu güzel kardeşim. :yenieek:
********************* çok net yazıyo '' Nani şu tarihte geliyo '' '' Stoper adayı belli oldu diye '' Peki soruyorum bu gazete bu kadar güvenilirmi![]()
Melo gelmezse K.P.Boateng yada Fellaini'yi alak aynı mevkilermi bilmiyorum ama bunlarla orta sahada ezilmezsin net
Fellaini zu Man Utd deniyor.
ben senin kardeşin değilim bu 1.
ikincisi atlama falan gibi kelimeler konuşamazsın sen bana karşı laflarına ve üslubuna dikkat et.ve bişey yazacakken 2 kere düşün.
ee ne oldu simdi alamadikmi yani,varsayimlar uzerine iki saattir yonetime giydirecek yer ariyosun.senle tartismak isteyen kim bak isineSimdi 2 saat seninle tartisasim yok kardesim. Yönetimi herzaman överim, yanlis gördügüm zaman da elestiririm.
Sanki programda Chedjou´yu yarim saat öven benim. Baskanimiz övdü, cok istedigini söyledi. Alsaymis o zaman.