Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Chiellini Reis Istanbul´da

BK9JhdxCQAMQtWR.jpg

Oyş derim ama imkansız :D

********************* çok net yazıyo '' Nani şu tarihte geliyo '' '' Stoper adayı belli oldu diye '' Peki soruyorum bu gazete bu kadar güvenilirmi :D

alperi Chedjouyu alamamakmi beceriksizlik?15 gun sonra bu isimlerin haricinde drogba.sneijder ayarinda 3 adam getirir havaalanina sende kosarak gidersin merak etme.ünal aysalin yaptiklari yapacaklarinin teminatidir.takimin kadrosunu iyi oku ondan sonra yonetime beceriksiz de

Simdi 2 saat seninle tartisasim yok kardesim. Yönetimi herzaman överim, yanlis gördügüm zaman da elestiririm.

Sanki programda Chedjou´yu yarim saat öven benim. Baskanimiz övdü, cok istedigini söyledi. Alsaymis o zaman.

Evet ortalığı karıştıranlar, 2 senedir üye olup sadece olumsuz olay olduğunda buralara uğrayanlar çok açık belli oluyor zaten. Senin konuya atlamana gerek yoktu güzel kardeşim. :yenieek:

ben senin kardeşin değilim bu 1.

ikincisi atlama falan gibi kelimeler konuşamazsın sen bana karşı laflarına ve üslubuna dikkat et.ve bişey yazacakken 2 kere düşün.

Alper'i pek taktığım söylenemez lakin Chedjou'yu kaparlarsa kriz geçiririm.

Simdi 2 saat seninle tartisasim yok kardesim. Yönetimi herzaman överim, yanlis gördügüm zaman da elestiririm.

Sanki programda Chedjou´yu yarim saat öven benim. Baskanimiz övdü, cok istedigini söyledi. Alsaymis o zaman.
ee ne oldu simdi alamadikmi yani,varsayimlar uzerine iki saattir yonetime giydirecek yer ariyosun.senle tartismak isteyen kim bak isine

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt