Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

chedjou yu almak isterim aradığımız özellikte bir adam ama olmazsa olmaz mı ? daha iyileri yok mu var o yüzden o kadar önemli değil çok fazla stoper var dünyada.

Aurélien Chedjou stoper OSC, transfer için Galatasaray yolunda büyük adımlar.

Söylendiğine göre, bir anlaşma şimdi liderleri arasında da devam etmektedir Lille ve Türk . Resmi görüşmeler bu konuda yapılıyor.

Anlaşma milyon 7 ila 8 yakın?

Bir zemin 7 ve 8 milyon arasında transfer miktarı ulaşılabilir üzere.

Bir oyuncu olarak, o zaten bir süre için Türk kulübü ile kabul etti. Bir ay önce, Chedjou değişiklik optik ulaşamadıklarını Monako , ancak kulüp Prensliği artırmak oyu istemiyordu Galatasaray . OM liderleri, mali da ilgi gösterdi, ancak Marsilya operasyon çok pahalı tahmini var.

Dönüş, ya da başka bir kulübün son dakika teklif dışında, Aurélien Chedjou onun gelecekteki hedef bilmek tabii ki çok daha fazla olduğunu.

Crome çeviri arkadaşlar idare edin :o

Matic gelse bari Meloyu alıcaklarını sanmıyorum bizimkilerin :sad007:

Terry'yi tercih ederim ben açıkcası, tecrübe açısından 2 sene götürür bizi diye düşünüyorum.

arakadaşlar fransız Europe 1 Spor radyosu bilgilendirme anonsu geçmiş arkadaşım söyledi aynı haberde chedjou nun şampiuonlar liginde oynayan takıma gitme isteği var denmiş

fiziki yaşını bilmem ama şu yazdıklarınla akıl yaşının çocuk seviyesinde olduğu belli.neyse seninle tartışmak istemiyorum.

fiziki yaşını bilmem ama şu yazdıklarınla akıl yaşının çocuk seviyesinde olduğu belli.neyse seninle tartışmak istemiyorum.

Yaşım 26 kardeşim her zaman tartışırız problem yokta senin bir anda konuya atlaman enteresan, benim hangi kişilere laf attığım açık bunu belirttim zaten sen belli ki kavga arıyosun git biraz kafanı toparla kendine gelirsin.

ee ne oldu simdi alamadikmi yani,varsayimlar uzerine iki saattir yonetime giydirecek yer ariyosun.senle tartismak isteyen kim bak isine

Insanlarin düsüncesine saygi duymayi ögrenmelisin. Fikrimi söylüyorum. Bana sert ayaklari yapmana gerek yok.

Herkes fikrimi begenecek diye bir iddiam da yok. Farkli düsünebilirsin. Saygi duyarim. Ama bana sert ayaklari yapma.

Chedjou mu nedir, bi kac macini izledim, adam Dany den kat ve kat daha iyi, hele havada, en az 6 gol da atar bir yilda, bi düsünün dany nin sayesinde okadar kafa golü yedik en azindan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt