Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şaka maka tjknin göztepe maçında pozisyonu yok. 2 duran topa almışlar.
Sezon boyunca bunu yaptılar.bizde basaksehir macini oyle cozmustuk 2019 mayista.Galatasarayin bu sezon en büyük sorunu geriye dustugu ve puan kaybetttigi maclarda durantop,korner ve sut silahindan yoksun olmasiydi.

Alpaslan öztürk stopermi sağbekmi ortasahamı? adam heryerde oynamış kariyerinde.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
ağırlıklı stoper oynadı göztepe'de. bence min gökhan zan, max serdar aziz olur bizim için. bu sene hatay deplasmanında, yokluktan gedson'un stoper oynadığını varsayarsak, sakatlık/covid/avrupa/lig/kupa derken, tr ligi tecrübeli yerli bir stoper, yaş 27, free agent, tl maaşlı iyi gibi oldu sanki.

çok takip edemedim aytaçla alpaslan bitti mi rtaşlar

.
IMG-20210520-WA0032.webp
20210520_213949.webp

aslında saracchi sakatlık problemi olmasa fena bir bek değil türkiye ligi için bence. yedlin ultimate çöp çıktı yanlız. yine de yedlin'e bir şerh koyuyorum, oynamadan geldi, tam maç ritmini bulamadan bir kırmızı yedi, bir covid oldu sanırım, bir sakatlandı ayağı kırılıyordu.

aldığı toplam süreyi 90'a bölse belki 10 maç oynamamıştır.

inşallah bu unsurlardan dolayı iyi oynayamamıştır. yoksa şu anlık bendeki intibası, linnes'in yedlin'den daha iyi olduğu yönünde.
Renktaş Yedlin defansif yönden bizi çok sıkıntıya sokar. Sempatik iyi biri ama yararlı olacağını sanmıyorum. Bekler yüzünden çok atak yedik geçen sene

Su billong olayin üzerine gidilse daha neler cikar
Yahu bacağına dövme yaptırdı diyelim ve maçı kaybetti Hatay en fazla ceza verirler. Adam der bilemedim ağrı yapacağını özür diler. Biter gider. Bu sebeple gönderilmedigini herkes biliyor. Böyle saçma sebepten oyuncu kim gönderir lig yarışı devam ederken. Bizde Belhanda neler yaptida gönderilmedi. En sonki olay malum. İnsanları kandırıyorlar ama kendi açıklamalarında iritaf gibi sözler var. Ama bizden konuşan bir kişi bile yok ne diyim.

Gerçekci bir Transfer yapma hakkiniz olsaydi kim olurdu ?

Dövme yaptirip maca cikmasi bile şike
Ya renktas bu ülkede insanlar çok salak. Birşeyler oluyor yalan atıp olayı kapatacakken attıkları yalanlar bildiğin itiraf gibi oluyor. Böylede sürü ile insan var. Anlamıyorum herşeyi UEFA mı yapacak. Bizim yerel adalet mercileri yada federasyon ne iş yapar. Neden orda. Neyse ya burası Türkiye normal.

Sneijder geldiğinde acayip sevinmiştim hatta gelmesi bana inanılmaz gelmişti. Şimdi Avrupa’da çok beğendiğim bir futbolcu var. Gelmesi imkansız ama olurda gelirse Sneijder etkisi yapar bizde. Gözünü kırpmadan transfer yapacak bir başkan olsa Cristian Eriksen’i getirmesini çok isterdim. Ama en az 30 milyon eurodur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt