Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muhtemelen bonservis ödemeli transferler için yeni yönetim beklenecek. Cengiz yönetimi en fazla sözleşmesi biten yerli oyuncuların transferini bitirebilir. Yayın ihalesi de önemli, iyi bir rakama giderse bütçe artar, hazır ffp de bitmişken yeni yönetimin transferde eli rahat olur.

Yaklaşık 2 ay sonra Avrupa maçına çıkacağız. Başkan belli değil, hoca belli değil. 10 gün sonra 12 futbolcunun sözleşmesi bitiyor. 28 kişilik kadro 16 ya düşecek transfer çalışması var mı yok mu kimse bilmiyor güler misin ağlar mısın

SM-G770F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Marius Sumudica: Şu anda Kayserispor'un sözleşmesi devam eden bir hocası var ve buna sonuna kadar saygı duyuyorum. Türkiye'den bir takım, özellikle Kayserispor'dan teklif alırsam gelmeye hazırım. Kayserispor, Türk halkına Sumudica'yı tanıttı. Onlara müteşekkirim.

van Aanholt işini çözmemiz gerek, Bu mali ortamda bedava alınabilecek en iyi sol bek bence. Bu sene Crystal Palace ile 20 maçın üzerinde oynamış sadece son haftalarda yedek beklemiş. Sosyal medyada zaten işaretler veriyor Galatasaray ile ilgili umarım bu belirsizlik yüzünden kaçırmayız. Alioski'ye pek ısınamadım ama van Aanholt bence bizim işimize yarayacak bir oyuncu portfoyü.

Ekli dosyalar

• images (1).webp
    images (1).webp
    30,7 KB · Görüntüleme: 45
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt