Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sülenin Hoffenheim dönemi icin yazmistim. Ilk formayi kaptiktan sonra sakatlanmisti, ve iyi dönüs yapip milli oyuncu olup Bayerne gitti.

Klostermann da Leipzig 2. Ligde oynarken sakatlanmisti ve ilk 1. Lig sezonlarinda tek mac yapmisti dûzeldikten sonra.

Genc yasta o sakatligi gecirirsen, eskisi gibi kariyeri bitirmiyor artik. NBA'de de öyle diyorlar. Önce 9 ay falan oynayamiyorlar, sonra ilk sezon daha eski performansi gösteremeyip, anca ikinci sezon eski performansina dönenler oldu son zamanlarda.

Luyindama belki adam gibi kamp gecirip, kafasi yerinde olsa, normalde artik kendini toparlamali.

Sülenin Hoffenheim dönemi icin yazmistim. Ilk formayi kaptiktan sonra sakatlanmisti, ve iyi dönüs yapip milli oyuncu olup Bayerne gitti.

Klostermann da Leipzig 2. Ligde oynarken sakatlanmisti ve ilk 1. Lig sezonlarinda tek mac yapmisti dûzeldikten sonra.

Genc yasta o sakatligi gecirirsen, eskisi gibi kariyeri bitirmiyor artik. NBA'de de öyle diyorlar. Önce 9 ay falan oynayamiyorlar, sonra ilk sezon daha eski performansi gösteremeyip, anca ikinci sezon eski performansina dönenler oldu son zamanlarda.

Luyindama belki adam gibi kamp gecirip, kafasi yerinde olsa, normalde artik kendini toparlamali.
Kariyer bitiriyor demedim, eskisi gibi dönebilen yok diyorum. Süle için yakın zamanda Musap da eskisiyle alaksı yok demişti, genel olarak o bölgedekilerin görüşleri de öyle.

Çapraz bağ sonrası bacaklat zayıflıyor, atletiklik azalıyor keza Klosterman'ın sürekli bacak sakatlıkları yaşaması da o güçsüzleşmeyle kesinlikle ilgili.

Gündoğan gibi fizikle oynamayan oyuncular belki kotarabilir ama fiziksel yönü ön planda olup da eskisi gibi dönebilen oyuncu yok denecek kadar az.

Çokçalış'ın da tek olayı tempoydu.

palaceta wickham diye ayıboğan gibi bi herif vardı o da çapraz bağ sakatlığı geçirdi adamın beli doğrulmadı kaç senedir
pis 1 şey

Bu arada bu çapraz bağ sakatlığı konusunu Luyindama sonrası araştırdım.

Bayağı da oyuncuya baktım. Yüksek çoğunluğu eskisi gibi dönememiş özellikle de fiziksel yönü ön planda olanlarda bu durum daha sert. Dönebilenler de sık sakatlanır olmuş.

Yani rasgele ettiğim bir laf değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt