- 2 Temmuz 2011
- 140.030
- 60.166
- 5.628
Ozan orhon sarkisi imis
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ozan orhon sarkisi imis
Olabilirse Taylan & Emre Kılınç ikilisinin yerine de adam lazım reis ama 2 bek + 1 orta saha ve net bir hücum oyuncusu üzerinde duruyorum ben tabii bunlar da olursa ekstra güzel olurTaylan bu kadroda 11 oynamali dedimde yedege gecmeli. Oraya sert bir kesici lazim
Kim o hain kela spr daki kel herif: '' GS ye 2-3 transfer yeterli ".
@tarkan can tarhan !?
memet ozcanKim o hain kel
Anliyorummemet ozcan
Anliyorum
Yani reis çok hızlı bir oyuncu değil buna katılıyorum tabii ki ama 4-1-4-1 düzeninde oynarken Onyekuru & Kerem gibi kopuk uçurtma kanat oyuncularından ziyade biraz da topa basmasını bilen kanat oyuncularına ihtiyaç varEmre sol içte verdiği performansı hiçbir yerde veremez. Bizim takımda kanat oynamak için çok eksiği var ve bu geliştirilecek şeyler değil.
Mesela hız
TanımıyorumGüvenilir biri mi
Şark bülbülünde köyün ağası şabanin sevgilisine sarkiyodu sanırım.kiz 'dur ağam yapma' diyodu,ağa da 'ağan kurban sana' diyodu.
Zülfo ağaydi galiba
Zülfo ağaydi galiba
İlginç bir adam reis, sahaya sür dribling yapsın yeter kiNantes kume dusmus, Blas bize ilac olur. Dribbling ve adam gecme konusunda cok iyi. Begendigim 1 oyuncu.

Kiz gölde karpuz topluyodu sanirimtekrar izlemek lazım şuan hatırlıyamadım tam