Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gedson ve Florentino ile birlikte Ferro da çok sağlam bir çıkış yakalamıştı, Ocak ayına adı bizimle anılırken çok sevinmiştim belki Donk ve Luyinmada yerine ligin ikinci yarısında Ferro ile devam etsek işler bizim adımıza çok daha iyi olabilirdi
mal gibi Valencia'ya gitti 3 maç oynadı.

17 Mayıs 2021 görüyorum ki hala sağ ve sol bek transferi yapılmamış...

mal gibi Valencia'ya gitti 3 maç oynadı.
Ben anlamıyorum bu oyuncular nasıl bu kadar kötü kariyer planlamaları yapmayı başardılar Gedson gitti Tottenham'da oynayamadı Florentino gitti Monaco'da oynayamadı Ferro gitti Valencia'da oynayamadı

Tamam 2018/2019 sezonu rüya gibi bir ikinci yarı geçirdi Benfica bununla birlikte bahsettiğimiz oyuncular da vitrin yaptılar da sezon bittikten sonra bir düşüş yaşadılar Benfica da o dönemde Porto'nun çok gerisinde kalmıştı ama bu bahsettiğimiz oyuncular 20-21 yaşlarındaydı kariyerlerinde bir sıçrama yapmak yerine kiralık gittikleri takımda resmen takımın dışında kalmayı başardılar

Ben zannetmiyorum ki Ferro veya Florentino da gelsin 1 sene düzenli oynasın Galatasaray'da Gedson'dan aşağı kalır yanları olmaz yani hatırlıyorum Ferro muazzam soğukkanlı defansta ne yaptığını çok iyi bilen bir oyuncuydu hani Gedson geldi ikili mücadelelerde rakibi çok güzel bozduğunu inanılmaz derecede iyi top kaptığını filan konuşuyoruz ya Florentino gelsin takımın toplasan yapamayacağı kadar iyi yapardı bu işi hani mücadelesiyle fizik kalitesiyle acayip bir oyuncuydu hani Gedson'un konusuna giriyoruz tek başına takım resmen diyorduk ya asıl o işi özellikle defans tarafında yapan oyuncu Florentino'ydu o dönemde

İşte paranın gözü kör olsun Gedson/Ferro veya Florentino gibi adamları düşüş yaşamışken bonservisiyle kadrona katıp yeniden parlatmak muazzam olabilirdi ama biz Salih Uçan'ı Beşiktaş'a kaptırıyoruz aynı dönemde düştüğümüz duruma bak...

Ferro yu biz tek, Luyindamayi yollarsak almaya düsünüyoruz diye haber yokmuydu? 5 tane yabanci stoperle sezonun ikinci dönemine girmeyi düsünmüyorduk herhalde.

nie ya kalite adamdır Patrick van Aanholt.
Kalitesiz adam demiyorum da Yedlin'den çok farklı olacağına inanmıyorum reis atlatizmiyle öne çıkan bir oyuncu ve biz bu adamı 30 yaşında transfer ediyoruz bunun haricinde çok üstün bir orta açma becerisi, oyun görüğü veya top tekniği olduğuna inanmıyorum Patrick van Aanholt 'un izlediğim kadarıyla

Hı defansı Yedlin kadar kötü dersem yalan söylemiş olurum defansı bariz şekilde daha iyi Yedlin'in de top speed'i daha iyi diyebilirim

Kalitesiz adam demiyorum da Yedlin'den çok farklı olacağına inanmıyorum reis atlatizmiyle öne çıkan bir oyuncu ve biz bu adamı 30 yaşında transfer ediyoruz bunun haricinde çok üstün bir orta açma becerisi, oyun görüğü veya top tekniği olduğuna inanmıyorum Patrick van Aanholt 'un izlediğim kadarıyla

Hı defansı Yedlin kadar kötü dersem yalan söylemiş olurum defansı bariz şekilde daha iyi Yedlin'in de top speed'i daha iyi diyebilirim

dediğin şeylerde yedlinden daha iyi
hücum katkısı olarak exper biri ama defansı vasat +arada fantezi paslar atıyor defansta ve topu kaptırıyor

antwerp'in sağ beki aurelio buta'yı ekibimize davet edelim.
youtube videolarına göre mariano'nun koşanı bu adamdır.

Forumda sporjinal diye bi reklam cikiyor
Gsmizin en tatli eski antrenman urunleri satiliyor gorunuyor. Sizce dolandirilir miyim?

Ben anlamıyorum bu oyuncular nasıl bu kadar kötü kariyer planlamaları yapmayı başardılar Gedson gitti Tottenham'da oynayamadı Florentino gitti Monaco'da oynayamadı Ferro gitti Valencia'da oynayamadı

Tamam 2018/2019 sezonu rüya gibi bir ikinci yarı geçirdi Benfica bununla birlikte bahsettiğimiz oyuncular da vitrin yaptılar da sezon bittikten sonra bir düşüş yaşadılar Benfica da o dönemde Porto'nun çok gerisinde kalmıştı ama bu bahsettiğimiz oyuncular 20-21 yaşlarındaydı kariyerlerinde bir sıçrama yapmak yerine kiralık gittikleri takımda resmen takımın dışında kalmayı başardılar

Ben zannetmiyorum ki Ferro veya Florentino da gelsin 1 sene düzenli oynasın Galatasaray'da Gedson'dan aşağı kalır yanları olmaz yani hatırlıyorum Ferro muazzam soğukkanlı defansta ne yaptığını çok iyi bilen bir oyuncuydu hani Gedson geldi ikili mücadelelerde rakibi çok güzel bozduğunu inanılmaz derecede iyi top kaptığını filan konuşuyoruz ya Florentino gelsin takımın toplasan yapamayacağı kadar iyi yapardı bu işi hani mücadelesiyle fizik kalitesiyle acayip bir oyuncuydu hani Gedson'un konusuna giriyoruz tek başına takım resmen diyorduk ya asıl o işi özellikle defans tarafında yapan oyuncu Florentino'ydu o dönemde

İşte paranın gözü kör olsun Gedson/Ferro veya Florentino gibi adamları düşüş yaşamışken bonservisiyle kadrona katıp yeniden parlatmak muazzam olabilirdi ama biz Salih Uçan'ı Beşiktaş'a kaptırıyoruz aynı dönemde düştüğümüz duruma bak...
Şimdi yanlış perspektiften bakıyorsun bence. Gedson'u o dönem Premier Ligden 3 takım istedi Portekiz etkisinden dolayı Mou'yu seçti. Mou'nun onu defansif oynatmayı planladığını bilemezdi. Ayrıca gittiği dönem Dünya Kupası vardı, premier lig/tottenham muazzam bir pr olabilirdi eğer oynasaydı. Uçmasına kaçmasına gerek kalmadan belki de dünya kupası yapacaktı. Fizik, taktik, Mou derken bu hayalini gerçekleştiremedi.

Ferro da yeni bir sıçrama için La Liga'yı seçti. Neden La Liga diyecek halimiz yok neticede. Sıçama için Galatasaray hatta Türk futbolu pek de olumlu bir seçenek değil. Avrupa penceresinden bakınca burası Arap Yarımadasından önceki durak gibi.

Millet anlamis degil, cok saglam oyuncular var elimizde. Halil mosi onye. Bonservisleri alinmali, gedsona 1 yil Kira. Kerem Marcao taylan ve 2 3 transfer Kaan, moreno, okan ile ambargo koyariz bu lige. Yeterki bu sekil oynatilsin takim.

harry kane ayrılmak istiyormuş

düşülmeli ama ft'nin vizyonu yetmez maalesef.

Bize yabancı değil.yerli oyuncu lazım misal.alparslan goztepeden ayrılmış stoper için gayet iyi alternatif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt