Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 117.594
- 104.472
- 5.238
pc den bakamadım bizim taraftar doldurmuş sayfanın takipçilerini
Bir hesap oluştur veya Instagram'da giriş yap. Nelerle ilgilendiğini seni anlayan kişilerle paylaş.instagram.com
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
pc den bakamadım bizim taraftar doldurmuş sayfanın takipçilerini
Bir hesap oluştur veya Instagram'da giriş yap. Nelerle ilgilendiğini seni anlayan kişilerle paylaş.instagram.com
Gider Akbaba'ya veririz ama 2m euro. Emre tam bir Akbaba.Salih için ne kadar ödemeyi planlıyormuşuz ki adam 1 Milyon € istedi diye vazgeçiyoruz, Emre Akbaba ile imzalayacağın sözleşmeyi Salih ile imzala arkadaş.
can sıkıntısından arkada dinleyeyim dediğim ve gökhan dinç'in yaptığı açıklamalara göre gelecek sezon için teknik ekibin şimdiye kadar yaptığı çalışmalar:
-omar gelirse yedlin-omar devam, yoksa 1 sağ bek bakılıyor. ama omar büyük iht geri dönecekmiş.
-sol bek 2 oyuncu bakılıyor.
-stoper %100 1 oyuncu.
-orta saha 3 ya da 4 oyuncu bakılıyor. 2 oyuncuyla ciddi temas var. biri aytaç kara, sözleşme imzalandı.
-falcao gönderilmek isteniyor.
-mohammed bonservisi hemen alınacak.
-gedson için ciddi efor sarfediliyor ama gedson türkiye'deki futbol ikliminden memnun değilmiş.
-emre akbaba ve arda turan ile devam edilmek isteniyor.
-yüksek bütçeli önemli transferlere bakılıyormuş.
-salih uçan gs'den 10 milyon tl istemiş, biz de vazgeçmişiz sanırım.
- eğer bir başkan adayı seçilirse daha önce büyük bir transfer gerçekleştirmiş bir iş adamı galatasaray'a kasa kolaylığı sağlayacakmış. hangi aday olduğu söylenmedi. nef değilmiş. cem uzan'ı kastediyor gökhan dinç. ( çok çok yüksek miktar para deniliyormuş)
Evet Şuanki kulübü bu hesabı takip ediyor.pc den bakamadım bizim taraftar doldurmuş sayfanın takipçilerini, kendi takımı ya da herhangi bir futbolcu takip ediyor mu?
ilk transferimiz h.oEvet Şuanki kulübü bu hesabı takip ediyor.

Bizimkiler karın tokluğuna gel oyna demişler galiba.Salih için ne kadar ödemeyi planlıyormuşuz ki adam 1 Milyon € istedi diye vazgeçiyoruz, Emre Akbaba ile imzalayacağın sözleşmeyi Salih ile imzala arkadaş.
sırpbabasırp akbabası la bu
Adam fedakarlık yapıyor, 750 bin Euro ya kadar düşürmüş ücretini; yok, yine yaranamıyor. Nankör olduğumuzu söylemiş miydim?!Gider Akbaba'ya veririz ama 2m euro. Emre tam bir Akbaba.

Şampiyonluktan etti Akbaba bizi.Adam fedakarlık yapıyor, 750 bin Euro ya kadar düşürmüş ücretini; yok, yine yaranamıyor. Nankör olduğumuzu söylemiş miydim?!![]()