Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fatih Terim yönetime gidip,”Her ay bir toplantı yapalım ve bu toplantılarda size futbol takımının içinde neler oluyor neler bitiyor diye rapor sunayım.” diyor. Yönetim tamam diyor. İlk toplantı günü geliyor . Toplantıya sadece Yusuf Günay,Abdurrahim Albayrak ve Kaan Kançal katılıyor. Fatih Hoca,”Diğer yönetici arkadaşlar nerede?” diye soruyor. Hocam,”Futbol ile ilgilenen yöneticiler biziz. Diğerleri futbol ile ilgilenmiyor dolayısıyla katılmayacaklar bize.” diyorlar. Fatih Hoca tamam diyor ve toplantı tapılıyor.Sonra birgün Fatih Hoca bahçede bir arkadaşı ile kahve içerken toplantıya çağrılmayan bir yönetici gelip,”Hocam yaptığınız şey ayıp değil mi? diye soruyor. Fatih Hoca ne oldu ne yapmışım diye soruyor. Yönetici,”Geçen gün toplantı yapmışsınız bizi istememişsiniz.” diyor. Fatih Hoca,”bunu size kim söyledi.” diyor. Toplantıya çağrılmayan yönetici,”Abdurrahim Albayrak söyledi.” diyor.(Haluk Yürekli)

bu haber doğruysa Abdurrahim ihraç edilmelidir , doğru değilse kovulmalıdır, babasının çiftliğine çevirmiş kulübü

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

23 yaşında diyebliriz.

sakatlığı da taaa 2017-18 sezonu onu çoktan atlattı .

Hoca sakatlığı nüksetti vs. demişti ya, onu bilmediğimiz bir durumu varsa diye dedim. Yoksa o diz sakatlığının üzerinden çok geçti. Bizdeki ilk sezonunda sakatlığı daha tazeyken gayet iyi performans verdi.

Abdürrahim Albayrak herşeyden önce taraftara yalan söyledi iki forvet alacaz dedi adam almadı şampiyonlar ligine forvetsiz götürdü bizi şimdi o sene çıksaydık gruptan ki imkansız değildi bugün bu sıkıntıları yaşamazdik gitti ona teşekkür ediyorum bunun kulübüne teşekkür ediyorum diyerek gezdi ortalıklarda bu taraftar seni unutmaz

Hoca sakatlığı nüksetti vs. demişti ya, onu bilmediğimiz bir durumu varsa diye dedim. Yoksa o diz sakatlığının üzerinden çok geçti. Bizdeki ilk sezonunda sakatlığı daha tazeyken gayet iyi performans verdi.
yok o nüksetti dediği ufak bir adele sakatlığı sezon içinde olan 2 maç falan kaçırdı

Yönetimi konuştuk hoca neden onyekuruyu istememiş biraz da onu konuşalım.

(Ben hocanın ve yönetimin kararını doğru bulanlardanim)

Onyekuru'nun tek olayı hızlı koşmaksa

Ligde hızlı koşan bir ton oyuncu oluyor her sezon

Neden Onyekuru kadar etki edemiyor bunlar?

Oynadığı hemen her maçta ya penaltı aldırdı ya gol attı ya asist yaptı.

Sakatlık sorunu kronik midir -ki alınmaması için tek sebep bu olabilir- bilmiyorum ama aksi durumda Onyekuru'nun alınmaması için bir sebep yok.
bizim süper zeka taraftarların %80 fm-fifa-pes kafasında olduğu için o yorumları görmek normaldir artık takılmıyorum. Gidip umar aminuyu getirsinler o vakit ne farkı onyekuruyla dimi

Onyekuru'nun tek olayı hızlı koşmaksa

Ligde hızlı koşan bir ton oyuncu oluyor her sezon

Neden Onyekuru kadar etki edemiyor bunlar?

Oynadığı hemen her maçta ya penaltı aldırdı ya gol attı ya asist yaptı.

Sakatlık sorunu kronik midir -ki alınmaması için tek sebep bu olabilir- bilmiyorum ama aksi durumda Onyekuru'nun alınmaması için bir sebep yok.
Yüzde doksanınız futboldan anlamıyor demiştin son zamanlarda burada , son derece iyimser bir tahmin yaptığını söyleyeyim.

Onyekuru boklayan adamların Kerem övmesi falan da ayrı bir komedi. Kerem yeteneğine rağmen futbolun temel ilkelerinin hiçbirisine hakim olmayan amatör kafa bir futbolcu , Onyekuru'dan da yalnızca 1 yaş küçük. Kerem 5. ligde top oynarken Belçika'da 20 küsür gol atıyordu Onyekuru.

Onyekuru boklayan adamların Kerem övmesi falan da ayrı bir komedi. Kerem yeteneğine rağmen futbolun temel ilkelerinin hiçbirisine hakim olmayan amatör kafa bir futbolcu , Onyekuru'dan da yalnızca 1 yaş küçük. Kerem 5. ligde top oynarken Belçika'da 20 küsür gol atıyordu Onyekuru.
Kerem hype'ı gerçekten fecaat yav neymiş dar alanda daha iyiymiş yav daha iyi çalım atıyomuş vs...
Yav adam futbolu bilmiyo bir yaptığı diğer yaptığını tutmuyo net bir oyun karakteri bile yok yetenek olsa ne olmasa ne iki hareketine millet tav oluyo hemen

Onyekuru'u benimde çok beğendiğim söylenemez ama gömecekte değiliz

Forma ve tshirt siparişlerim gelmiş.

Özellikle tshirt çok hoşuma gitti, artık bu yaz bol bol göğsümü gere gere gurbet elin sokaklarında armamızı gösteririm dört bir yana.

20210601_140838.jpg
20210601_140654.jpg

Onyekuru bizde estirip monacoya transfer olduğunda Fransa'da bir bok yapamaz anında bize geri döner demiş biriyim (nitekim öyle de oldu) Kerem için ise tam tersini söylüyorum

Su keremin hakim olmadığı ama onyekurunun çok hakim olduğu ilke ve inkılaplari anlat da aydinlanalim büyük futbol alimi renktasimiz

Böyle ilke vs süslü kelimelerle futbola dair hiçbir şey anlatmadan futbolu çok iyi bildiğini iddia etmek asıl komedi bence

Mi 10 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt