Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
artık yabancının 6 oyuncuya kadar düşmesinden dolayı bizim yapmamız gereken 6 tane uzun vadede bizi götürebilecek ve takımın iskeleti olacak yabancılar lazım...

Muslera-Marcao-Mostafa zaten var bunların yanına 3 tane daha bunlardan 2 tanesi genç ve 1 tanede tecrübeli almak lazım...inşallah bir yolu olurda Gedson'u alabiliriz, bunun yanında yine (bir kaç gündür hep dile getirdim) portekizce bilen ve Marcao ve Gedson ile daha iyi anlaşabilecek 2 tane ya Brezilyalı yada Portekizli oyuncular bulmalıyız...yerlilerde ise oynayacaklar bizden aşağı yukarı belli...Kerem ve Taylan'ın yanınada Kaan, Umut Meraş ve birde iyi bir sağ bek....sizler ne diyorsunuz?

Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk

Ben olamadim aney ben olamadim.finito cakare resultante importante si deyip,goz kirptigi ben olamadim.yandi evim,kül oldu karim.ben olamadim☹☹☹

4-1-4-1 goruyorum bu tabloda knk. + pas oyunu. Sistem diziliş bizim isimiz dgl ya. Ben acikcasi pas oyunundan keyifte aliyorum ara sira.

Gedsona 12 verir misin bu mevzuyu konusalim
532 ile de pas oyunu oynarsın hatta daha da iyi oynarsın ama playmakerın olmadan ara pası atacak topçun olmadan oynayamazsın.

5 kağıt üzerini kimseye vermem.

Muslera
Kaan-Luyi-Marcao
Yedlin-Okay-Florentino-Pva
Gedson-Teixeira
Mohammed
Umarım 11 kişi vardır

Moseaku✊ felipe anderson 🙌 morutan👋 gedson 👃florentino👌

Ben olamadim aney ben olamadim.finito cakare resultante importante si deyip,goz kirptigi ben olamadim.yandi evim,kül oldu karim.ben olamadim☹☹☹
1622751828789.webp

Elayis tavşan diyolar nasıldır bu çocuk Hollanda'da baya popülermiş Kerem'den falan daha iyidir herhal

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt