Umut Şimşek
Büyük Kaptan
- 21 Haziran 2012
- 25.370
- 21.349
- 2.238
Yabancı sınırını göz önünde bulundurursak , sol bek rotasyonumuz Meraş , Alioski olmalıydı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
alioski ve pva boşa çıkıyor. pl'den gelen herifler büyük ihtimal bonservis kadar imza parası isterler. kiralık oyuncuya iyice ifritim ama biri sakat, öbürü çakma solbekte büyük maliyet altına girmektense moreno'nun iyi çıkmasını beklemek daha mantıklı geliyor şu anda. ha galatasaraylı başkan gelir de cebinden verip imza parasını hibe ederse bilemem. bizde öyle ali koç filan yok arkadaşlar, bu heriflere imza parasını dayayıp cebinden kasa kolaylığı da sağlansa en geç 5 yıl içinde o para gene dernekten çıkıp borcu verenin cebine girecek. bugün değilse 5 yıl sonra gene zararlıyız yani. o yüzden bize bedava, bonservissiz, ucuz diye bir şey yok. biri 10 kuruş diğeri bedavaysa gene bedavaya gider bu kulüp. acı ama gerçek.
Hem kiralık, hem ortalama bir bek hem de genç sayılmayacak bir yaş bu MorenoAlioski'nin yüksek bedelli bir sözleşme alacağını sanmıyorum, şu anki net maaşı 500 bin paund falan sanırım.
Hem kiralık, hem ortalama bir bek hem de genç sayılmayacak bir yaş bu Moreno
Alioski'nin yüksek bedelli bir sözleşme alacağını sanmıyorum, şu anki net maaşı 500 bin paund falan sanırım.
Meraş yerine lyonun altyapısındaki melih’i isterim ben seneye bitiyo sözleşmesi ucuza çözeriz benceYabancı sınırını göz önünde bulundurursak , sol bek rotasyonumuz Meraş , Alioski olmalıydı.
Alex Moreno diyorum, Yarroyu değil. Yarro gitti bizim MC seçim iptali vırt zırt derken.O başka takıma gitti Meksika'da.
Allah için alalım şunu ya 10 numara topçu
Akintola yerine almışlar. Bu arada neden tüm transferleri Hatay Büyükşehir Başkanı yapıyor. Buna el atılması lazım.
Melo biz hariç hiç biyerde yapamazdı ki nitekim fiorentina’dan sonra öyle de oldu bizim için yaratılmış bi herifti adetaÇok ekstra bir topçuydu, bir daha zor bulunur ama orta sahaya Melo gibi birisi şart.
Hem kalitesi hem de yüreğiyle oynayacak...
Allah için alalım şunu ya 10 numara topçu