Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yabancı sınırını göz önünde bulundurursak , sol bek rotasyonumuz Meraş , Alioski olmalıydı.

alioski ve pva boşa çıkıyor. pl'den gelen herifler büyük ihtimal bonservis kadar imza parası isterler. kiralık oyuncuya iyice ifritim ama biri sakat, öbürü çakma solbekte büyük maliyet altına girmektense moreno'nun iyi çıkmasını beklemek daha mantıklı geliyor şu anda. ha galatasaraylı başkan gelir de cebinden verip imza parasını hibe ederse bilemem. bizde öyle ali koç filan yok arkadaşlar, bu heriflere imza parasını dayayıp cebinden kasa kolaylığı da sağlansa en geç 5 yıl içinde o para gene dernekten çıkıp borcu verenin cebine girecek. bugün değilse 5 yıl sonra gene zararlıyız yani. o yüzden bize bedava, bonservissiz, ucuz diye bir şey yok. biri 10 kuruş diğeri bedavaysa gene bedavaya gider bu kulüp. acı ama gerçek.

Alioski'nin yüksek bedelli bir sözleşme alacağını sanmıyorum, şu anki net maaşı 500 bin paund falan sanırım.

Alioski'nin yüksek bedelli bir sözleşme alacağını sanmıyorum, şu anki net maaşı 500 bin paund falan sanırım.

alioski'nin de has solbek olmaması sorun. hani maliyeti az olsa gene zamanın rierası gibi kumar oynanır da işte artık kuruşun hesabının yapıldığı günlerdeyiz. imza parası gene çok olur bence, kılınç bile 500 bin euro almış yani. alioski de 1.5, 1-750'den aşağı olmaz gibi. maaşı yedlin sınırında olsa gene orijini solbek olmayan adam için çok maliyet. pva olsa çok daha iyiydi ama o bayağı daha paralanmış ki fener yazmışlar. son 2 yılda 50 maç oynamış adamın omuz sakatlığını filan çok umursamıyorum ama çok yüksek maliyetin altına girilebilecek değerde bir adam mı ona da emin değilim. ama bonservisle adam alınacaksa açıkcası hem yedek, hem as oynayabilecek, hem yerli, hem de genç umut meraş'ı daha çok tercih ederim. arkasına da ucuz maliyetle moreno'yu koyar rotasyonla devam ederiz. takımda hakikaten iyi para harcanacaksa o pozisyon en başta orta saha olmalı diye düşünüyorum, elde avuçta zaten az varken geri kalan pozisyonlara harcanacak ekstra para şu aşamada gereksiz gibi. bi de gene sol tarafta elde iyi kötü kerem-babel var en azından işin bir tarafını istikrarlı yapıyoruz. sağda feghouli gene çürüğe çıkacaksa o beklerden en az 2'sini yollayıp bi tane iyi kalite daha ihtiyaç sanki.

Akintola yerine almışlar. Bu arada neden tüm transferleri Hatay Büyükşehir Başkanı yapıyor. Buna el atılması lazım.

Yav alex moreno bi rosier etkisi göstersin yeter fazlasında gözüm yokki olmasınada gerke yok şartlar gereği

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt