Emre Bari
Berlin Panteri
- 30 Ocak 2019
- 42.801
- 37.442
- 2.773
var bizim de 1 hayalimiz be usta
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Terim Elmas disinda biriyle calismak ister miHaberlerin hepsi ufurme.Burak elmas dısındakilerin fatih hoca ile çalışacağını sanmıyorum.
ikinci derwall donemi
FT'nin kavga etmeyeceği bir başkan yok. 6 ay sonra Elmas'ı da atar taraftarın önüne.Terim Elmas disinda biriyle calismak ister mi
farke daha iyi degilmi fusapHayalim Christian Streichi bir gün burda görmek.. hocamiz olaeak
Terim Elmas disinda biriyle calismak ister mi
Böyle bir kanıya nasıl vardın? Dursundan daha mı kötü şimdiki adaylar?Onun elinde değil ki ? Çalışmak istese bile karşı taraf istemez.
Böyle bir kanıya nasıl vardın? Dursundan daha mı kötü şimdiki adaylar?
Valla hiç bilmiyorum,çok az takip ettim ama yiğit şardan ve eşref hamamcıoğlu zaten çalışmayacağız dedi hocayla.Metin özturk ve elmas çalışır ama ben sadece elmas diyorum.
Ben streich hastasiyim. Adamin elinden gecen oyuncular cosuyor. Sokuk freiburgla yaptiklari ortadafarke daha iyi degilmi fusap
Yalan!
Yine ortamı gerip tüyeceksin biliyorum ama birilerinin sana dur demesi lazım artık!
Eşref bugün bizim ilk oturup konuşacağımız isim FT dedi.
dm attım konu dışına çıkmayalımYine manipulasyon yapıyorsun Sami Kara ama ben yemem.Eşref, cenk ergunu getireceğim dedi,Ft cenk ergunu dehleyen adam.Doğal olarak çalışmayacağım demiyor ama Cenki getirerek Terime yol veriyor.