Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sezonun tamamlanmasıyla birlikte Galatasaray'ın orta sahası tam anlamıyla boşaldı. Belhanda ile yollarını ayıran sarı-kırmızılı ekipte Gedson, Etebo ve Ryan Donk'un sözleşmeleri sona erdi. Bu noktada arayışlar devam ederken sarı-kırmızılı kulübü ilgilendiren ilginç bir iddia Tunus'tan geldi. Paris doğumlu olan Fransa alt yaş milli takımlarında oynamasına rağmen Tunus Milli Takımı'na seçen Hannibal Mejbri, Sebastian Tounekti, Omar Rekik ve Adem Ben Lamin'le birlikte bir basın toplantısı düzenledi.

Son dakika GS transfer haberleri | Galatasaray'da Hannibal Mejbri heyecanı!'da Hannibal Mejbri heyecanı!

İNGİLİZLER'DEN YANIT BEKLENİYOR

Manchester United U23 takımında forma giyen Mejbri, "Seçeneklerden birisi de Galatasaray. Orada A takım deneyimi kazanabilirim. Ancak Manchester'da U-23'te oynamakta iyi... O sayede milli takımdayım" diye konuştu. Bu konuda tek başına karar vermeyeceğini kaydeden 18 yaşındaki genç yıldız, "Koçlarımın düşüncelerini alacağım ve ona göre bir karar vereceğim" dedi. Bu açıklama heyecan yaratırken Galatasaray'ın yetenekli futbolcuyu kiralamak için başvurduğu ve İngilizlerden yanıt beklediği öğrenildi.

Böyle bir basın toplantısı var mı gerçekten? Fotomaç artık basın toplantısı sallama işine girmemiştir belki.
Manchester United' ın U23 takımıyla Galatarasay'da oynamak aynı değerde. Avrupa piyasasındaki konumumuza bak.

Bu sezon 8+3 ile mi oynuyoruz?
Mevcut yerliler ile sizce kimler oynar?

Peşindeyiz Galatasaray!

@PesindeyizApp

·
32d

Metin Öztürk: "Elimde şuan Galatasaray’ı ve Türkiye’yi sarsacak oyuncu var. Hoca isterse alabiliriz hem de Falcao’nun yarı parasına."

Böyle açıklamaların da hastasıyım. Madem çok biliyorsun kaybetsende kazansanda oyuncuyu yeni yönetıme bağla seçilemezsen? Öyle ya madem Galatasaray menfaatlerı onemli. Seçimden sonra takip edicem bu süreci.

Alpaslan/Kaan - Kılınç/Taylan - Kerem
Luyindamayı seviyorum ama oynamadıkça düştü adam
Bazen de dengesiz
Kaaanı oraya montelesek çok iyi olacak
Alparslan-Aytaç rahatlatır ama bizi
Solda Ömer var yine idare eder
Akbaba kalır sanki, direncimizi kırıyor ama
Kalırsa o da süre alır

Peşindeyiz Galatasaray!
@PesindeyizApp
·
32d

Metin Öztürk: "Elimde şuan Galatasaray’ı ve Türkiye’yi sarsacak oyuncu var. Hoca isterse alabiliriz hem de Falcao’nun yarı parasına."

Böyle açıklamaların da hastasıyım. Madem çok biliyorsun kaybetsende kazansanda oyuncuyu yeni yönetıme bağla seçilemezsen? Öyle ya madem Galatasaray menfaatlerı onemli. Seçimden sonra takip edicem bu süreci.
Nerede yapmış bu açıklamayı

Peşindeyiz Galatasaray!

@PesindeyizApp

·
32d

Dediği adam hakan ç. Başka açıklamasında almaya çalışacağım diyor. Kısacası boş muhabbet...

Hakan bizi kullaniyor ben bu filmi daha onceden hatirliyorum.Daha gencken ve daha tam taninmiyorken ayni oyunu yapti simdi daha buyuk topcu Daha fazla para koparmak icin yapiyor bize gelecegini sanmiyirum.Ilerde 33 34 yasinda gelir oda baya para ister sonra Galatasarayliliktan bahsetmeye baslar.Bu kadar buyuk Galatasarayliysan ve bu takimda sampiyonluklar yasamak istiyorsan Milandan aldiginin yarisini buraya gelirsin yoksa bos bos edebiyat yapma Juveyemi gidiyorsun Milanla mi uzatiyorsun ne yaparsan yap.

Galatasaray ile adı anılan Mohamed Ali Ben Romdhane'nin Fenerbahçe'ye de önerildiği ortaya çıktı.

Sarı-lacivertliler, teknik direktör konusuna odaklanırken, Tunus'un Esperance takımında forma giyen Romdhane'nin menajeri Aziz Ben Aissa, 21 yaşındaki oyuncuyla ilgili iki büyük kulübe öneride bulundu.

Orta alanda görev yapan ve Tunus Milli Takımı'na da seçilen Ben Romdhane ile ilgili hem Galatasaray'a hem Fenerbahçe'ye geniş bir sunum yapıldı.

ÖNCE TEKNİK ADAM BEKLENİYOR

Oyuncunun özellikleri tek tek anlatıldı. Genç yeteneğin hem 6 hem de 8 numarada oynayabilen iki yönlü bir orta saha olduğu bildirildi.

Futbolcunun bonservisinin 2 milyon Euro olduğu öğrenildi. Fenerbahçe cephesinden henüz oyuncuyla ilgili adım atılmadı.

Bunun sebebi olarak teknik direktör belirsizliği gösterildi. Oyuncu Lyon ve Hoffenheim kulübünün de radarında...

Ancak Ben Romdhane, Afrika Şampiyonlar Ligi'nin sona ermesinin ardından son kararını verecek.

Şu transfer popülizmi yapan başkanlara ayar oluyorum. Galatasaray'ı seviyorsan bu önemli oyuncuyu şimdiden hediye et illa seçilmesi mi lazım. Tamamen şov. Erden Timur mesala yardımcı oluyor taraftar unutmadı adamı mesala. İlla başkan olmasına gerek yok.

salih uçan'ı beşiktaş'a kaptırmayacak bir yönetim yeterlidir şu aşamada. fazlasını vaat eden veya azına tamah ettirene pilavı yedirmek gerek.

Ciddi bir soruydu üstad merak ettigim icin sordum.Ikiside M.ctyde oynadi bi zamanlar ama ben Ingiltere ligini izlemiyorum.Fernandoyu bizden taniyorum digerini isim olarak taniyorum.hangisi daha iyi sence?
fernando reges eski topçumuz
fernandinho ise brezilya milli takımı oyuncusu idi , alabilirdik aslında ama maliyeti yüksekti.

Peşindeyiz Galatasaray!
@PesindeyizApp
·
32d

Bunlar boyle ziyalık seviyesini durmadan yukselttiklerine göre gidişat iyi değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt