Fatih Dursun
Aslan Üye
- 2 Ocak 2012
- 8.301
- 6.050
- 1.483
FLAŞ İDDİA
Benfica yönetimi, geçen sezonu Galatasaray’da geçiren Gedson Fernandes’e iyi bir teklif gelmemesi halinde Beşiktaş’a kiralamaya sıcak bakıyor.
(Record)
Bunu da kaptirin
Kaynak:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
FLAŞ İDDİA
Benfica yönetimi, geçen sezonu Galatasaray’da geçiren Gedson Fernandes’e iyi bir teklif gelmemesi halinde Beşiktaş’a kiralamaya sıcak bakıyor.
(Record)
Bunu da kaptirin
Fatih Terim: "Hakan Çalhanoğlu'na karşı çok büyük bir inancım var. Hakan'ı 19 yaşında A Milli Takım'da ilk maçına çıkarttım. Hakan Türkiye açısından EURO 2020'de kilit adamlardan biri olacak. Galatasaray taraftarı olması da bizim için bir başka artısı"
Hocada da kücük bi umut var gibi he
O transfer dönemi yüzünden men yiyorduk Cengiz ve ekibinin yaptığı en önemli icraat men yemekten kurtarması oldu zaten. Şu ekonomik şartlarda mümkün değilBeyler bir şey soracağım, Dursun Özbek zamanında kurulan kadronun bütçesi nasıl oluşturulmuştu? O zaman yanlış hatırlamıyorsam 40 milyon civarı bir kadro kuruldu şimdi de benzer bir operasyon yapmamız mümkün değil mi.
gazetta d. Sporta konusmusBu açıklama gerçek mi yılların Teriminin bu kadar toy olacağına pek ihtimal vermiyorum..
Ffp bir yerimize girdi öyle yaptilarBeyler bir şey soracağım, Dursun Özbek zamanında kurulan kadronun bütçesi nasıl oluşturulmuştu? O zaman yanlış hatırlamıyorsam 40 milyon civarı bir kadro kuruldu şimdi de benzer bir operasyon yapmamız mümkün değil mi.
Satış yapmadan bu işlerden sıyrılamayacağız anlaşılanFfp bir yerimize girdi öyle yaptilar
Ffp bitsede, elimize para gecmedi ki. Sadece -5,-10 mio yapabiliriz o kadar. Ki yapmasak su an daha iyiSatış yapmadan bu işlerden sıyrılamayacağız anlaşılan
Harbiden he. Galasevgisi kim cok merak ediyorum
Harbiden he. Galasevgisi kim cok merak ediyorum
Beyler bir şey soracağım, Dursun Özbek zamanında kurulan kadronun bütçesi nasıl oluşturulmuştu? O zaman yanlış hatırlamıyorsam 40 milyon civarı bir kadro kuruldu şimdi de benzer bir operasyon yapmamız mümkün değil mi.
Lan olm garip bir sekilde yeni transferler eklenip yazılan kadrolarda bile taylanı 11e ekliyorlar. Yeri musleradan daha garanti herholdKante- Taylan takası olur mu? @Melih Sönmez