Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bak sen kolpaci dinliye dinliye sacmalamaya basladin.

Yazdigim seyleri iyi takip etseydin böyle sacma sapan cevap vermestin.

Hadi iyi aksamlar sana keyfine bak sen ;)

Öğlen paylaştığım haberleri kendi haberinmiş gibi yaz sen Alpaslanı Başakşehir istiyormuş demek bak sen çok komik çocuksun ya

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Evander asist yapmış yine. Kime salça olsak dönemsel olarak Messiye donusuyor sonra biz alamayınca normal standartlarına dönüyorlar.

Moder
Ahmed Musa
Trezeguet
Shaqiri

Kahreden haberi yeni aldım. Apdurrahim Albayrak başkan adayı olmuş. Allah belamızı vermiş bizim.

Öğlen paylaştığım haberleri kendi haberinmiş gibi yaz sen Alpaslanı Başakşehir istiyormuş demek bak sen çok komik çocuksun ya

Bu dogru haber oldugu gercegini degistirmez saf arkadasim ama evet 2.5 Mio €‘ya alinan oyuncuyu 1.5‘a aliyoruz bide daha sözlesmesi var , sen bunlara inan :ROFLMAO: :ROFLMAO:
biz daha Halili nasil aliriz, Gedsonu 1 sene daha kiraliyalim diye ugrasalim, Stoper alalim diye hesap yapalim!
Ama sende haklisin bok gibi para var ondan herkesi aliyoruz ondan zaten Aytaci aldik ya.

Biz öncedende paylasim yapariz zamaninda GSC bilir ondan bos yapma.

Neyse hadi bosver takil sen, alinti yapmam merak etme .
hadi keyfine bak simdi .

Bu dogru haber oldugu gercegini degistirmez saf arkadasim ama evet 2.5 Mio €‘ya alinan oyuncuyu 1.5‘a aliyoruz bide daha sözlesmesi var , sen bunlara inan :ROFLMAO: :ROFLMAO:
biz daha Halili nasil aliriz, Gedsonu 1 sene daha kiraliyalim diye ugrasalim, Stoper alalim diye hesap yapalim!
Ama sende haklisin bok gibi para var ondan herkesi aliyoruz ondan zaten Aytaci aldik ya.

Biz öncedende paylasim yapariz zamaninda GSC bilir ondan bos yapma.

Neyse hadi bosver takil sen, alinti yapmam merak etme .
hadi keyfine bak simdi .

Ben haberi inanıyorum diye paylaşmıyorum ki önce onu anla saf kardeşim. Herkes seni dinlesin sana inansın istiyosan söyle toplanıp sana tapalım. Onun için boşu sen yapıyorsun varsa paylaşımlarda bir sorun, yanlışlık bunu moderatörler söyler sana da başka bir şey düşer

Ben haberi inanıyorum diye paylaşmıyorum ki önce onu anla saf kardeşim. Herkes seni dinlesin sana inansın istiyosan söyle toplanıp sana tapalım. Onun için boşu sen yapıyorsun varsa paylaşımlarda bir sorun, yanlışlık bunu moderatörler söyler sana da başka bir şey düşer

Inanmasan paylasmasin uzatma simdi bos bos kolpaci takip ediyorsun!!

bana inan inanma sana kalmis birsey biz öncedende paylasiyoruz haberleri bilen bilir!

Iyi aksamlar renktas

gif-eating-popcorn-38.gif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt