Gökhan Aytepe
10 Numara!
- 25 Haziran 2012
- 18.882
- 22.379
- 2.663
e yaniEh bir zahmet.. bu üst düzey topculara üst düzey bir 8-10 yakisir..
CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
e yaniEh bir zahmet.. bu üst düzey topculara üst düzey bir 8-10 yakisir..
FB in bi 6 puanı daha garanti oldumu dersin?
Bunların eski hocaları genelde ters tepiyor.FB in bi 6 puanı daha garanti oldumu dersin?
CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Fenerdeki Wiel yahu PSG den free agent olarak gelmişti tatilewieli hatırlamıom ki ben PVAyı severim beleşe alabiliceğimiz en ii hücumcu bek olabilir
OlumluyumRyan Babel, Galatasaray’da kalan 1 yıllık kontratını tamamlamak istiyor. (Sabah)
4,30 milyona daha iyisini bulma ihtimalinin yok gibi.Onyekuru'ya ben de pek sıcak değilim iyi olsa Everton, Monaco birakmazdi zaten
Yemin ederim biraz arastirma yapilarak bulunur harbi diyorum4,30 milyona daha iyisini bulma ihtimalinin yok gibi.
Fenerdeki Wiel yahu PSG den free agent olarak gelmişti tatile
sıkıntı yok oynatsınlar 1 sene sonra bedelsiz alirizHalil için Brentford 10 M istiyor deniliyor bu işte biter öyleyse.
Kafa vuracak adamda lazim. Bizde en iyisi Lyundama o da hedefsiz vuruyor. Donku saymiyorumBu herif serbest vuruş kullanabiliyormuş.
Gelsin
Bedava Kenan ver imza parasi ver onu alHalil için Brentford 10 M istiyor deniliyor bu işte biter öyleyse.