Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muslera-Okan-Fatih kale tamam.

Omar dönecek mi? Yedlin yetersiz üstelik kontenjanı doldurmaya gerek var mı? Şener son maçlarda bayağı iyiydi bir düşünülse fena olmaz. Sağ bek konusu net değil.

Saracchi döndü Rodop bugün kiralık verirlerse kalır dedi ama zannetmiyorum. Taşdemir free olur Ömer ile uzatılır 1 yabancı as sol bek alınması lazım net değil

Marcao, Luyindama var Donk uzatır 1 sene daha Emin dönecek nispeten net burası belki yerli bir alternatif olabilir.

Orta sahada elde tek Taylan var belki Gedson yine kiralanır. Aytaç geldi ama buraya net 2 adam daha lazım eğer 2 iç 1 çapa oynayacaksak 3 orta saha daha gerekli en karışık ve en ıska yapmamamız gereken yer Emre Kılınç'ı buraya yazalım yine.

Kanatlarda Onyekuru alınır Kerem var Oğulcan var Babel var. Soso yollanır bileti kesilmiş belli bir şekilde çıkılır kendisinden belki Oğulcan yollanabilir sağ kanada yabancı usta bir adam şart.

Forvete Momo alınır Halil bir şekilde çözülür diye düşünüyorum Falcao gider, Oğulcan kalırsa bura için alternatif Babel zaten alternatif.

Genel resim bu gibi atladığım yer olabilir eklersiniz.

Çok acil ihtiyaç orta saha pozisyonumuz yani 2 orta saha ile sezonu açabilirsek takım hazır diyebiliriz 1-2 ince rütuş hariç.

Yazdigim sey olursa,yani chealse ligi ilk 4 bitiremezse ve chelsea cl kupasini alirsa gidemiyolarmis.ligde liverpol,finalde chelseaciyiz
D_z1GGcUYAYMhbh (1).webp

öncelikle Feghouli,Falcao,Diagne ve Babel gönderilmeli, Onyekuru alınmamalı, Emre Akbaba ve Şener de gönderilmeli

3

"YABANCI SINIRINA KARŞIYIM"​

Kesinlikle yabancı sınırına karşıyım. Yasaklardan çok, federasyon ve Kulüpler Birliği'nin farklı çalışmalarıyla insanları yerliye teşvik etmemiz lazım. Altyapıdan oyuncu çıkarana, milli takıma oyuncu verene teşvik olması lazım. EURO 2020 elemelerinde en çok Başakşehir oyuncusu var. TFF teşvik ederse, kendiliğinden sistem çözülür.
goksel_gumusdag_c8f87_800.jpg

2

"KULÜPLERİ TEŞVİK ETMELİYİZ"​

Fatih hoca futbol direktörüyken doğru bir çalışma yapıldı ama maalesef deldik. Kulüpleri teşvik etmeniz lazım, yasaklamanın anlamı yok. Başakşehir, 7 yaşında bir kulüp, Avrupa'da puan anlamında en çok katkı sağlayan takımsa, sizin federasyon olarak buna katkı vermeniz lazım. Bonusları yapmazsanız istediğiniz kadar yasak koyun, geliştirmez. Lille'de Burak Yılmaz ezber bozuyor, hepimizin gururu. Zeki, Yusuf, gururlarımız. PSG'nin neticesinden sonra Fransa Ligi'nde neredeyse şampiyonluğu garantileyecekler. 3'ü de alnından öpülecek kadar iyi bir iş yaptı. Cengiz, Çağlar, diğerleri... Ben yabancının yasaklanmasının doğru olmadığını düşünüyorum.

Alioski manyagini hucumda kullanmalıyız

Sozlesmesi biten oyunculara yonelmek lazim. Umarim bununla ilgili calismalar coktan yapılmıştır.

Bu adamı almak lazım Necati Ateş etkisi yapar 25 gol yaptı sezon sonu serbest ama bize kalmazEkli dosyayı görüntüle 123120

GM 9 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
30a girecek, nasil bize kalmaz yav. Ha febe bastirir parayi alir veya yönetim degisikligi olana kadar birileri alir diyorsan baska da. Bu yastan sonra avrupada bas alti takim almaz bunu. En fazla almanya alt sira takimlarindan birine gider. Ama bu yastan sonra para kazanma pesinde olacagindan turkiyeye kesin dönus yapar

Istifa diye tutturmus herkes. Hoca istifa edecek mi etmeyecek mi diye. Adamin sozlesmesi bitmiyor mu 2 hafta sonra ne istifasi? Opsiyon kullanacak mi kulup veya yeni sozlesme teklif edilecek mi asil soru.
Hocanın kalacağına garanti verebiliriz. Emekli olmayacaksa kalmasında bir sakınca da yok ztn. Tekrar italyanlarla ugrasmayalım derim rts.

Muslera-Okan-Fatih kale tamam.

Omar dönecek mi? Yedlin yetersiz üstelik kontenjanı doldurmaya gerek var mı? Şener son maçlarda bayağı iyiydi bir düşünülse fena olmaz. Sağ bek konusu net değil.

Saracchi döndü Rodop bugün kiralık verirlerse kalır dedi ama zannetmiyorum. Taşdemir free olur Ömer ile uzatılır 1 yabancı as sol bek alınması lazım net değil

Marcao, Luyindama var Donk uzatır 1 sene daha Emin dönecek nispeten net burası belki yerli bir alternatif olabilir.

Orta sahada elde tek Taylan var belki Gedson yine kiralanır. Aytaç geldi ama buraya net 2 adam daha lazım eğer 2 iç 1 çapa oynayacaksak 3 orta saha daha gerekli en karışık ve en ıska yapmamamız gereken yer Emre Kılınç'ı buraya yazalım yine.

Kanatlarda Onyekuru alınır Kerem var Oğulcan var Babel var. Soso yollanır bileti kesilmiş belli bir şekilde çıkılır kendisinden belki Oğulcan yollanabilir sağ kanada yabancı usta bir adam şart.

Forvete Momo alınır Halil bir şekilde çözülür diye düşünüyorum Falcao gider, Oğulcan kalırsa bura için alternatif Babel zaten alternatif.

Genel resim bu gibi atladığım yer olabilir eklersiniz.

Çok acil ihtiyaç orta saha pozisyonumuz yani 2 orta saha ile sezonu açabilirsek takım hazır diyebiliriz 1-2 ince rütuş hariç.

ömer,donk kesinlikle yollanmalı.Aytaç falan alınmamalı.gerçekten artık gına geldi şu transferlerden.
sadece iki orta sahayla falan girilmez. Hiçbirşey değişmez.
gerçekten foruma bakıyorumda bu senelerdir gelen çapsız başkan ve yöneticiler taraftarların beklentisini inanılmaz düşürmüş.

Stopere yerli alternatif için Yıldırım Mert Çetin aklıma geldi daha doğrusu sözlükte görünce aklıma yattı Mourinho geldi oraya hoca isterse kolayca alırız. Mert'te oralarda oynayamayacağını anlamıştır zaten Verona'da bile şans bulamadı ama biz de bizim ligde kendini bulabilir.

ömer,donk kesinlikle yollanmalı.Aytaç falan alınmamalı.gerçekten artık gına geldi şu transferlerden.
sadece iki orta sahayla falan girilmez. Hiçbirşey değişmez.
gerçekten foruma bakıyorumda bu senelerdir gelen çapsız başkan ve yöneticiler taraftarların beklentisini inanılmaz düşürmüş.

Hocam para yok. Ömer ve Donk gayet iyi yedekler yani euro 10 olmuş ne yapabiliriz? Eğer çift çapa oynayacaksak yani 4-2-3-1 veya 4-4-1-1 tarzı Taylan var Gedson kiralanırsa Aytaç ve 1 adam yeterli önlerine 10 numaraya 1 adam etti 2 adam. BJK o pozisyonda 4 adam ile şampiyon oldu ben 6 yazdım hatta Emre Kılınç vs. ortaya alabilirsin ekstran var.

Hocam para yok. Ömer ve Donk gayet iyi yedekler yani euro 10 olmuş ne yapabiliriz? Eğer çift çapa oynayacaksak yani 4-2-3-1 veya 4-4-1-1 tarzı Taylan var Gedson kiralanırsa Aytaç ve 1 adam yeterli önlerine 10 numaraya 1 adam etti 2 adam. BJK o pozisyonda 4 adam ile şampiyon oldu ben 6 yazdım hatta Emre Kılınç vs. ortaya alabilirsin ekstran var.

parayla falan alakası yok. heleki ömer ve donk para yok diye elde tutacaksak vuralım kapıya kilidi.Dünyada bu gamsız her an takımı yakacak potansiyelde 35 yaşındaki donkun yerine bir oyuncu bulamıyorsak gerçekten bizim bu klübü kapatalım.Hala nasıl kalsın deniyor bu oyuncular aklım almıyor.

bu konuda anlaşmamız zor.

Simdi chelsea cl kazanirsa ligtede liverpool onlari gecer chelsea cl bileti alamazsa bu tinerciler on eleme oynuyormu cok merak ediyorum ve bizim unitedla ilgimiz ne united kazanirsa uel yi noluyor bilen biri aydinlatirsa sevinirim

Gedson ve bir tane hücumu çözebilecek duran top vs de kullanabilen Sigurdson gibi bir adam çok iyi olur
Alioski alınırsa sağda da kullanılabilir

Yaw baslicam paranıza.Yoksa kapatsinlar kulübü. Kimse Sneijder falan beklemiyor.Ama 10-15 bütçe de ayriamayacak kadar da değil.
Marcaoyu 15 e Diagneyi 7-8 e Luyindamayi 5-6 ya satamayacak olanlar hiç başkanlığa adaylığını koymasın .

Sadece şu uc isimdrn bile +25 milyon bütçe olusur.Hemde bedava ikameleri varken.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt