Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TEKRAR SÖYLÜYORUM;

SENEYE ALLAH KISMET EDERSE SALI_CARŞAMBA GÜNLERİ ORTA SAHA YUVARLAĞINDA SAMPİYONLAR LİGİ BAYRAĞI ARKA FONDA MÜZİĞİ İLE MANCHESTER CİTY,BAYERN MÜNİH,İNTER,REAL MADRİD İLE MAC YAPACAĞIZ

TÜFENKÇİÇ,SİLAHÇİÇ,ÖRDEVVURANÇİÇ DAHA İSMİNİ 5 SAAT ÖNCE DUYDUKLARİ ADAMI GALATASARAY İLK 11 İNE YAZANLAR VAR ALOO BURASI GALATASARAY FORMU SULTANGAZİSPOR FORMU DİĞER SAYFADA BİRAZ BÜYÜK DÜŞÜNÜN ÇOK DEĞİL

SEN GALATASARAY TARAFTARISIN KÜÇÜK HAYALLER KURAMAZSIN...

Renktaş gece gece bağırmaya gerek yok, saygılar

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

TEKRAR SÖYLÜYORUM;

SENEYE ALLAH KISMET EDERSE SALI_CARŞAMBA GÜNLERİ ORTA SAHA YUVARLAĞINDA SAMPİYONLAR LİGİ BAYRAĞI ARKA FONDA MÜZİĞİ İLE MANCHESTER CİTY,BAYERN MÜNİH,İNTER,REAL MADRİD İLE MAC YAPACAĞIZ

TÜFENKÇİÇ,SİLAHÇİÇ,ÖRDEVVURANÇİÇ DAHA İSMİNİ 5 SAAT ÖNCE DUYDUKLARİ ADAMI GALATASARAY İLK 11 İNE YAZANLAR VAR ALOO BURASI GALATASARAY FORMU SULTANGAZİSPOR FORMU DİĞER SAYFADA BİRAZ BÜYÜK DÜŞÜNÜN ÇOK DEĞİL

Renktas, kucuk harflerle yazsan (ilk harfler haric) ? Nacizane bir rica..

Dönüp dolasip ayni futbolculari almamiz cok sacma geliyor bana, Lemina gibi, Seri gibi, üstelik yaslari olmus -/+30. Yok ligi taniyor biliyor iyiydi vs.. TR liginde hic oynamayan adami transfer edildiginde elli ayagi birbirine dolaniyor sanki. Bide üstüne gereksiz dünyanin parasini saciyoruz. Piyasada tonlarca futbolcu var, istenildiginde örnegin Misirdada Mustafa gibi futbolcular bulunabiliyormus. Yeterki biz iyi oynatmasini bilelim. Tutar tutmaz o ayri konu, o her takim icin gecerli.

TEKRAR SÖYLÜYORUM;

Tupegdzic iyi adam yalnız bence çok ön yargıli olma ama onu alırsak gedson tarzı değilde örnek olarak veriyorum prime Selçuk sosa tarzı bir 8 numara almamız gerek

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yetenekli ancak oynadığı lig baya kötü gibi. Burda iş yapar mı soru işareti. İlk 11 e değil de geleceğe yönelik patlama potansiyeli görülüyorsa ve uygun fiyata gelebilcekse neden olmasın. Ancak direk 11 düşünülüyorsa daha sert ve zor Türkiye Ligi'nde ve Avrupa'da oyuncu nasıl performans verebilir çok iyi araştırılması lazım. Sadece genç oyunculardan kurulu bir takımın işi zor bazı mevkilere tecrübe lazım. Tabi içi geçmiş futbolun kendisini terk ettiği Falcao gibi tecrübelerden bahs etmiyorum

Edit : Birde bu adama Emre Akbaba gibi diyenler olmuş. Bence alakası yok. Adam çalim ve pas atmayı biliyor. Ve ayrıca 10 numara adamın mevkisi. İkinci veya gizli forvet değil. Direk 10 numara mevkisi

Lazar Tufeğdzic hayırlı olsun. Galatasaray ve Terim'i takibe aldı Instagram'da

@Burkay Altındall

Sakatlanmasaydi benim en cok istedigim futbolcu Zsolt Kalmar olurdu ama maalesef dizinden sakatlanti kasima kadar yok.

İYİ NOBETLER OLSUN BAYLAR

Bu Lazar hangi ligde oynuyor? Mahalle arasi stadlari var. Bizim Arenaya gelse Mars sanir.

Kulübe ihtar çekmiş. Bursada yönetim falan belli değil muhtemelen Burak boşa çıkacak.
Bedavaya fenere gitmemeli çökmeliyiz. Kaçırmayalım şunu. Bari biz almazsak fransaya falan gitse

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt