Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Video'yu izlerken "olm ayni Akababa bu" diye dusunuyordum. Sonra birkac uye daha belirtmis. Hani Akbaba gitsin bu gelsin diyenler icin, gereksiz bir transfer. Kusura bakmayin. Tabi bunu video bazli yorumluyorum. Ne macini izledim (en az 3 mac 90dk gormek lazim) ne de oyuncuyu takip ettim onceden.

Takımın yüzde 60ının sözleşmesi bitti.Fatih Terim ile sözleşme hala yenilenmedi.Bonservisi elinde olan oyuncular bir bir başka takımlara imza atmak üzere.Ama başkan bozuntusu hala koltuğundan kalkmıyor ne koltuk sevdasıymış be.Bu adam seçimden sonra yine biyerlerde kendisini kulüp başkanı sanıp basın toplantısı yapmaya devam eder.Galatasaraylı olduğuna bile inanmıyorum onun eğer Galatasaraylı olsa gidebilecek en erken tarihte seçime gider ama seçilmeyeceğini adı gibi biliyor.

SM-J500FN cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Devre arasinda sponsor bulmuslardi ama irfancan transferi gerceklesmemisti. Acaba ayni sponsor mu bahsettikleri?

Bize DURAN top ustasi lazim. Ilk iş böyle bi futbolcu transfer etmek olmali, daha sonra bir 6nr bir 8nr bir sag kanat bir sol bek bir sag bek (omara bagli) bir stoper lazim. Sonra da firsat ttansferi kovalariz

Hep söylüyorum: az ama öz transfer gerek. Ne Falcao gibi emeklilge ayak basmis, ne de Tüfegdzic gibi fazla kapali kutular, kendini Avrupada kanitlamis ama o beklenen sicramayi yapamamis, yasi uygun, arti deger katacak topcular lazim (Muslera, Keita, Lemina, Fernando, Mariano, Nagatomo vs. gibi).

Örnegin Saracchi‘yi sevdik kisilik olarak ama sahada beklenen performansi gösteremedi. Luyindama da cöktü.

Bence bunlar tecrübeyle de alakali biraz. Pismemis adamlari almak hep risk bizim gibi basari istiyorsan. Araya 1-2 tane serpistirirsin (Onyekuru gibi) ama takimi bunlarin üzerine kurmak kil payi sampiyonluk kacirmaya yol aciyor 2 sezondur.

etebo gibi hamle oyuncusu lemina olsun

okay+lemina+taylan+gedson+teixeira

etebo akbaba fegh out

k.ayhan ferro marcao anholt

lemina

gedson alioski

kerem mohamed sulemana

Ama sen kaşındın
1621318506884.webp

Bize önce adam akıllı 6 numara lazım Taylan anca yedek olur şampiyon olduğumuz dönemler kalbur üstü 6 numaralar ile oynadık

Seneye bjknin bu kadar kollanillacagini zerre sanmiyorum.basaksehir gibi sampiyon yapilmak istendi.bu sene olmasa,seneye basimiza bela edeceklerdi.bunu bilyosunuz.ote yandan cuneyt cakir gibileri yine derbilerde bjkyi,fbyi vs kolllasa bile Galatasarayin bu kadar firsat tepecegini hic sanmiyorum.fbsi,bjksi yine hakem destegi alacak elbet ama Galatasaray futbol takiminda bi daha bu kadar bireysel hata yapan,son vuruslarda acemi davranan bi futbolcu grubu olacagini sanmıyorum.cok lakayıt ve gevsek bi seneydi.hoca da dahil buna.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt