Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muslera
Omar D.Luiz Marcao Anholt
Gedson
Claudinho Berkan
Forvet tamam ama kanatlara kimleri alabiliriz bilmiyorum. Claudinho’yu zaten alamayız. Ama ŞL için çok iyi bir kadro kurmalıyız.

Muslera-Okan
Yedlin-Omar
Luyindama-Marcao-XXXXX-XXXXX
XXXXXX-XXXXXXX
Taylan-XXXXXX-XXXXXX-XXXXXXX-Emre Kılınç
XXXXXXX-XXXXXX-Kerem-Babel
Mohamed-XXXXXXX-Oğulcan

Evet 22 kişilik bir kadro oluşturmak için bile en az 10 isme ihtiyacımız var. Hadi Ömer Bayram,Donk ve 1-2 tane daha oyuncu ile sözleşme uzatıldı diyelim en az 6 oyunculuk bir boşluk olacak yine.

27:22'den itibaren Salih Uçan için kesinleşmiş bir şey yok diyorlar. Devamında Cem Uzan'ın bir başkan adayının seçilmesi halinde büyük bir meblağ destekte bulunacağını iddaa ediyorlar, ama bilemedim üfürme de olabilir.

adnan polat prensipte anlaşmıştı sanırım.
ünal aysal da işi bozmayıp resmileştirdi
hayırlı oldu. polat'ın yaptığı en büyük icraat belki de.
Elmanderi Fatih hoca o transfer döneminden öncede istemişti diye hatırlıyorum. Hoca istediği bir oyuncuyu er yada geç getiriyor

Bu claudinho iyi mi lan iyi degilse baskasini istiyem

Gedson,alioski,felipe anderson ve morutan gelirse pizza yiyecegim.aksi takdirde pizza ve çıtır tavuk toplarina karsi benden herhangi bi kalkisma beklemeyin

Onyekuru ve halili zaten almaliyiz.onlari yazmiyorum o yuzden

Kanatlardan bir tanesinin asiri teknik olmasi gerekiyor. 2 Tane sprinter adam koymaktan yalvaririm vazgecin

Salih gelmiyorsa Aytaç kesin gelir heralde diye düşünüyorum.
Aytaç yeterli olsaydı fbjk bize bırakmazdı.
Lanet olsun bu çapsızn başkan ve yöneticilere.
Şu çapsız fbjk karşısında şu duruma düşüyoruz yaa yatacak yeri yok bunların.
GÖzellikle avrupadan Galatasaray transfer yapmakla fbjkye transfer yapmak bir mi..Bunu bile kullanamıyor çapsızlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt