Halit Bozkurt
Büyük Kaptan
- 18 Ocak 2010
- 21.467
- 7.306
- 2.358
Ne diyon sergi.?Selo sela solaminko salo mala selominko selo sala mala molo malaminqo siqo biko topa tiko bakamungo![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne diyon sergi.?Selo sela solaminko salo mala selominko selo sala mala molo malaminqo siqo biko topa tiko bakamungo![]()
iki yabancı sol beki ne yapacaksın renkdaş,birini seç...
Bu 11 le fark yeriz.Selo sela solaminko salo mala selominko selo sala mala molo malaminqo siqo biko topa tiko bakamungo![]()
Elmanderi Fatih hoca o transfer döneminden öncede istemişti diye hatırlıyorum. Hoca istediği bir oyuncuyu er yada geç getiriyoradnan polat prensipte anlaşmıştı sanırım.
ünal aysal da işi bozmayıp resmileştirdi
hayırlı oldu. polat'ın yaptığı en büyük icraat belki de.
Bu kadro ile lig ve avrupa da 1 puan bile alamayız rtasMuslera
Omar D.Luiz Marcao Anholt
Gedson
Claudinho Berkan
Forvet tamam ama kanatlara kimleri alabiliriz bilmiyorum. Claudinho’yu zaten alamayız. Ama ŞL için çok iyi bir kadro kurmalıyız.
Florinel Coman bu söylediğin kişi.Kanatlardan bir tanesinin asiri teknik olmasi gerekiyor. 2 Tane sprinter adam koymaktan yalvaririm vazgecin
Neden yalvariyorsun rtsKanatlardan bir tanesinin asiri teknik olmasi gerekiyor. 2 Tane sprinter adam koymaktan yalvaririm vazgecin
Dikkat edersen kanat ve forveti yazmadım. 8 kişi yazdım.Bu kadro ile lig ve avrupa da 1 puan bile alamayız rtas
gördükce üzülüyorum cünküNeden yalvariyorsun rts
Aytaç yeterli olsaydı fbjk bize bırakmazdı.Salih gelmiyorsa Aytaç kesin gelir heralde diye düşünüyorum.