Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Halil 2.5-3
Alpaslan 0
Aytaç 0
Salih 0 (belirsiz)
Mohamed 3.3
Onyekuru 4.35

10.6 Milyon

Diagne 8-9

1.6 milyon eksik kalıyor o da ffp olmadığı için sözleşmesi bitenlerin maaşlarından geliyor yeni transferler için sponsor ile çözülebilir para durumu

SM-J250F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu koduğumun Alpaslanı 30’undan sonra başına talih kuşu şıcmış ve Galatasaray gibi bir kulüp talip olmuş, bu densiz para konusunda anlaşamıyor ha? Duyan da sanki gel babanın hayrına oyna dediğimizi sanacak!
Sektirsin gitsin Koçun kucağına otursun!
Cin olmadan adam çarpıp keriz
silkelemek istiyor galiba koduğumun şark kurnazı.

edit: Haber doğruysa tabi. Orası da var.
Adama okadar saydirdin kol gibi

Hiç kimse bundan bahsetmemiş cidden sağlam bir adam keşke alabilsek sezon sonu da boşta kalıyor

Su Twitterde, xxx geldi kadrodaki oyuncu sayisi 38 oldu yazan reis'den haber var mi?

ben diyorum yedek kulübesinde bı ton oyuncu var, Taylan, Mohamed, yedlin, onyekuru,kerem Omar , Kılınç, Oğulcan, alırsak Halil , valla kusura bakma ama senin önerdiğin oyuncular bizzat çöp , biz Kenan karamanları beğenmezken Halil, Alparslan bizde yedek bile olamaz , 30 yaşında Trabzonspora yaramayan rodellega 35inde bize hiç yaramaz , efecanda 30 üstü zaten , bu vizyonsuzluk kompleksini atın üzerinizden derim , bu yönetim alıştırdı milleti zaten böyle vasat oyunculara

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Halil akbunar 9 gol 13 asist Rodellaga 14 gol 3 asist sadece su 2sinin performansi senin o saydıgın 9 oyuncumuzun performansindan fazla ama benim tavsiye ettiklerim cöp evet anladım🙄🙄🙄

bu arada cüzi miktara Rodallega alınabilir tecrübesi ile bu tahminimce "yoğun" geçecek sezonda iş yapabilir.

bu arada cüzi miktara Rodallega alınabilir tecrübesi ile bu tahminimce "yoğun" geçecek sezonda iş yapabilir.

indir.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt