Kalender Cengiz
Berlin Panteri
- 20 Haziran 2009
- 42.944
- 11.540
- 2.223
Bir tane olumlu haber yok ne secim, ne mevcut yonetim, ne yapilan transfer gorusmeleri (ic/dis)... Secim daha yakin zamanda yapilmaliydi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İstanbul sözleşmesi yaşatır reyisOnyekuru'yu fenerbahceye kaptiralim da rahat edelim artik.Gercekten malatya macinda bile farkedilmedi mi hucumdaki yoklugu, son vurus eksikligi vs bunlar halledilir.Gs esofmaniyla hali saha oynarken geldi, ustelik annesi vefat etti robot degil ki bu insanlar.Yaz kampindan sonra artik tamamen bizim oyuncumuz olunca bomba gibi donecegine inanıyorum Halil falan bize yar olmaz artik macera aramayalim Onyekuru sozlesmesi yasatir!!
Duygusal bayağı bence boğa burcu @Sergen ZerenSergen beyin su grubundan olduğunu düşünmekteyim cevabım Akreptutmazsa yengec
Yani Gedson'dan Taylan'dan yana çok razıyım açıkçası ama hücum katkıları çok sınırlıBakalım açıkçası Elmas yada Metin seçilirse Fatih Hocamla devam edeceklerdir kendi istediği kadroyu kurma fırsatı bulabilir as kadro yedek kadro olsun
4-1-4-1 bu sene en çok etkili olduğumuz formasyon oldu puan kaybettiğimiz geriye düştüğümüz maçlar olsun hep bu sistemden vazgeçtik ve olmadı o yüzden seneye bu sisteme uygun oyuncular ile çok daha sağlam şekilde oynarız eğer istenilen kadro kurulursa
beni begeniyormusun
..Yine herkes atlıyor transfer haberlerine de. Ben diyim geçen seneler gibi kimsenin pek tahmin etmediği oyuncular gelecek. Bir kaç kişi belki tüyo verebilir ama ben Fatih hocayı tanıyorsam bu defa kimse kolay kolay kimi alacağımızı pek öğrenemez. Geçen sene birazda yönetim icindeki dilini tutamayanlar yüzünden birkaç futbolcu kaçtı. Bu sene zor alırız transfer haberi çoğu duyumcuda patlar benden demesi. Hatta çok alakasız isimler çıkar.
Sergen beyin su grubundan olduğunu düşünmekteyim cevabım Akreptutmazsa yengec
Ben başı çekiyormuşum
CLBir futbolcu Beşiktaş’ı neden tercih eder ki.? Çok fanatik Beşiktaş’lı ise ayrı konuda.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi