Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lemina sahaya cikmis mi bu sene renkdas bakmadim saglamsa ona lafim yok ama seriyi istemiyorum

Seri Bordeaux’da çok kötüydü zaten. Lemina ilk 10 hafta sakattı, sonra tüm maçlarda neredeyse oynadı. Baya iyiydi ama onu alıyorsak garantisi 1,5 m €, 25 maç oynarsa 500 bin bonus şeklinde bir sözleşme yapmak lazım. Taylan-Lemina-Aytaç maaşı yüksek olmayacaksa çok iyi olur.

Bütün mevkiiler için basında adı çıkmamış çok iyi oyunculara bakılıyor hissediyorum.

Seri ve Lemina yillik 2 milyondan asagi oynamaz. Bu tarz transferleri gecelim artik. 900 bin TL’ye oynayan Kerem, 3 yilda imza parasi ile birlikte toplam 10 milyon euro kazanacak olan Babel kadar katki veriyorsa transferde baska bir yol izleyeceksin. Bizim Marcao, Mostafa, Onyekuru, Halil, Kerem, Gedson gibi potansiyelli, genc ve uygun rakamlara oynayacak olan oyunculara ihtiyacimiz var. Bu oyuncularin yanina bir kac tecrubeli oyuncu koyacaksin ama oyle yillik 2-2.5 milyon vermeyerek yapacaksin bu planlamayi.

6 numara pozisyonu icin Benfica’dan Florentino’yu almaya calisirim. Eksikleri var ama biz de is yapar.

6 numarayi Lemina - Taylan yapmaliyiz. Agirlikli Lemina olacak sekilde ikisi de donusumlu oynar. Bence iyi bir firsat

Lemina konusunda "kronik sakat" yazanlar utanır mı acaba?

Geçen sene de kadroyu koruyalım dedim bu sene de aynı olması lazım Falcao, Şener, Linnes, Etebo hariç...

Seneye zaten Babel ve Feghouli gidiyor onların yerine takviye yapılır.
1621507167382.webp

Bizde sürekli uyluktan sakatlanmış. Artık bu kime yazarsa

---- Lemina - Gedson ------
Anderson - XXX - Onye
------- Mustafa -------
XXX'e iyi birini bulursak bence gayet iyi kadro. Tabi Anderson da iyi olmali.
Emre K.
Kerem
Taylan
3 tane elit yedek oyuncu.

Apo nasıl aday olacak ki sonuçta mali kongre yapılacak ve ibra olmayacaklar ibra olmayan yönetici nasıl başkan olabilir

Lemina konusunda "kronik sakat" yazanlar utanır mı acaba?

Geçen sene de kadroyu koruyalım dedim bu sene de aynı olması lazım Falcao, Şener, Linnes, Etebo hariç...

Seneye zaten Babel ve Feghouli gidiyor onların yerine takviye yapılır.
Kronik sakat değil ama kendine bakmıyor, özel hayatı da sorunlu bir adam.

Kapasite anlamında world class bir yetenektir Lemina, Juve dönemi ilk 11 oynuyordu, Soto'da ilk döneminde müthiş işler yaptı ama işte özel hayatı problem.

Yine de 3 m euro bonservisle alınabilecek noktaya geldi bence artık, iş bitirici bir ekip alır.

Bize transferden önce transfer yapacak,satabilecek bir yönetici ve hocanın yanında 5 biblo sepetlenip Okan Ergün hatta Bülent hoca ayarında yardimci gelmeli

Galasevgisi'nin dedikleri özetle:
-3 tane orta saha öncelik (Listede iyi isimler mevcut)
-Kaan Ayhan listede
-Luyi satılırsa çok iyi bir Avrupalı stoper liste başı
-Gedson hocaya bağlı
-Yaşlı olmayan tecrübeli sol bek listede
-Duran topları çok iyi kullanan bir sağ kanat listede
-Diagne'nin 3-4 talibi var
-Yabancı forvet listede var ( Sanırım Falcao'nun gitmesine bağlı)

Yedeğe Adem ayarında yerli forvet lazım Halil gelmeyecekse.

Muhammet Demir düşünülebilir genç biri yoksa.

Galasevgisi'nin dedikleri özetle:
-3 tane orta saha öncelik (Listede iyi isimler mevcut)
-Kaan Ayhan listede
-Luyi satılırsa çok iyi bir Avrupalı stoper liste başı
-Gedson hocaya bağlı
-Yaşlı olmayan tecrübeli sol bek listede
-Duran topları çok iyi kullanan bir sağ kanat listede
-Diagne'nin 3-4 talibi var
-Yabancı forvet listede var ( Sanırım Falcao'nun gitmesine bağlı)
Duran toplari kullanan sag bek. Cuadrado 😁

Moreno,Alioski,Evander,Tufegdzic,Anderson bu isimlerin hepsini reddetmiş Galasevgisi. Kaan Ayhan,Alpaslan ve Aytaç isimlerini onaylamış galiba sol beke ve orta sahaya basında ismi çıkmayan isimler var demiş. Şuan her şey belirsiz yani öyle görünüyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt