Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 97.624
- 110.679
- 4.878
Barca mala baglamiş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Seçime kadar görünürde hocasız olacağımız kesin gibi arka tarafta Terim çalışmaya devam eder belki tüm başkan adayları onunla çalışmak istediğini açıkladığı için.Beyler Cengiz yerli adam getiremez. Okan falan imkansız yönetim değiştiğinde Terim'in geri geleceğini bilmiyorlar mı veya Terim'in yerine geçecek olacaklarını bilmiyorlar mı? yerli imkansız yabancıda getiremez bunlar.
Sumudica Steaua Bükreş’in teklifini Kayseri’den 1 milyon € ve Araplardan 1,5 m € teklif gelince geri çevirmiş.
Halil out neakbaba out salih in
halil out serdar in
Halil en fazla 3-4 eder,az mantik lutfen akasra biraderim,yapma etme kurban olayimSerdar Dursun'un istatistikler iyi ama yaşı biraz fazla yinede Halil için 8-10 konuşulan ortamda iyi hamle olur.
hayde sev beniHalil en fazla 3-4 eder,az mantik lutfen akasra biraderim,yapma etme kurban olayim![]()
Haberlerde öyle diyorlardı Sergen bende 3-4 maksimum diyordum ama işte bilemiyorum, Opsiyon koymamalarından beklentilerinin düşük olmadığı anlaşılıyor malesef. Halil gelmezse Kenan veya Serdar alınabilir işte ikiside bedava.Halil en fazla 3-4 eder,az mantik lutfen akasra biraderim,yapma etme kurban olayim![]()
ne istedin de yapmadık hayriTransfer İstiyoruz.
Halil kapali savunmalara cok iş yapiyor ya calim becerisiyle bu Serdar denilen adam nasil belli degil keske Halil olsaakbaba out salih in
halil out serdar in
ne istedin de yapmadık hayri