Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gedson lemina onlerine bir 10 numara ve yedekten giren Emre Kilinc ve Taylan harika ortasaha rotosyonu olur. Boyle bisey olursa,Gedson ve Leminanin top kapma acisindan sorunu yok 6 numaraya ihtiyac duymayiz.Ikiside iyi top tasiyor.Bir tek skor ozellkkleri Az o acigida dogru durust bir 10 numara alarak kapatabiliriz.

Orta açamayan bek bizde iş yapamıyor adam deli dana gibi son çizgiye gidiyor açtığı ortanın 1 tanesi etkili değil.

Sakatlık sorunu olmasa bu haliyle bile kiralansın derdim yeni yonetimin bunun kadarını alıp alamayacağı bile belli değil..
Orta açmadan ziyade savunmadaki sakarlığı daha büyük handikap bence .Orta acani buluyorsun o da 10 metrekarede oynuyor hem koşan hem teknik hem ayak iyi hem savunması iyi çok zor böylesini bulmak... Saracchinin defansif yönünü genel olarak beğeniyorum önemli maçların hiçbirinde rakip kanat oyuncusuna ezilmiyor

Sakatken ucuza trezegeyi baglamak lazim

Bizde o tarz adam sayisi 0

Ulan 3 senedir sana katkı veren ligin en istikrarlı stoperine 1.3 milyonu 6 ay görüşme sonunda veren adamlar 28 ine gelmis Aytaça artan sozlesme yapıyor ..
bugun marcaonun sozlesmesi bitse en az 4 5 milyon euro imza parasi isterki adamin bonservisinede 4.5 verdik aytac bosta oyuncu bedava geliyor 100 bin euro fazla vermisler diye kiyameti koparmayida ben anlamiyorum imza parasini uc yila yaymislar bu kadar basit

bugun marcaonun sozlesmesi bitse en az 4 5 milyon euro imza parasi isterki adamin bonservisinede 4.5 verdik aytac bosta oyuncu bedava geliyor 100 bin euro fazla vermisler diye kiyameti koparmayida ben anlamiyorum imza parasini uc yila yaymislar bu kadar basit

Artan sözleşme sacmaliktir bunu 18-20 yaşında çocuğa yaparsın biz 30 una dayanmış adamların gönlünü hoş ediyoruz . . daha kaç kere aynı saçmalıktan dilimiz yanacak ? Aytaça bugün bizden fazla para verecek tek kulüp fbdir onlar da orta saha bollugundan almaz zaten bjk 500 binden fazla versin adımı değiştiririm..
Hepsini geçtim bugün 650 bin alan Aytaça 31 yaşında 850 bin vermek mantıklı geliyorsa söyleyecek sözüm yok..

Artan sözleşme sacmaliktir bunu 18-20 yaşında çocuğa yaparsın biz 30 una dayanmış adamların gönlünü hoş ediyoruz . . daha kaç kere aynı saçmalıktan dilimiz yanacak ? Aytaça bugün bizden fazla para verecek tek kulüp fbdir onlar da orta saha bollugundan almaz zaten bjk 500 binden fazla versin adımı değiştiririm..
Hepsini geçtim bugün 650 bin alan Aytaça 31 yaşında 850 bin vermek mantıklı geliyorsa söyleyecek sözüm yok
Ozaman mantik su orta sahaya siradan bir oyuncu kiralasan minumum 1 milyon euro yurt icinden alsin yine minumum 1 milyon euro vereceksin aytac 500 500 500 alsa birde bonservis veya kiralik versen 2.5 milyon simdide asagi yukari ayni hatta daha ucuza geliyor toplamda klubune vercegine oyuncuya vermissin ne degisiyorku cebimden cikan ayni

Ozaman mantik su orta sahaya siradan bir oyuncu kiralasan minumum 1 milyon euro yurt icinden alsin yine minumum 1 milyon euro vereceksin aytac 500 500 500 alsa birde bonservis veya kiralik versen 2.5 milyon simdide asagi yukari ayni hatta daha ucuza geliyor toplamda klubune vercegine oyuncuya vermissin ne degisiyorku cebimden cikan ayni

Benim takildigim kısım cepten çıkan paradan ziyade oyuncuyu hedefsiz bırakmak.. Aynı hatayı belhanda ve feghoulide yaptık..Aytaç bugün hep ucsa kaçsa 1 milyon maaş alir salihi görüyoruz işte bjk o kadar bile vermeyecek muhtemelen.. bu adama biz 31 yaşında 850 bin Euro vaad ediyoruz dolayısıyla hedefsiz kalıyor..şu aşamada oyuncunun insafına karakterine kalıyoruz maalesef.. Feghouli bizden banko 3750 indirmese son 2 yıl muhtemelen kıçını yirtacakti ama adam emekli ikramiyesini aldı zaten..
Aytacin 100-200 alması değil mesele dediğin gibi çerez parası diğerlerine gore ama sözleşme yaparken belli prensipleri edinmemiz gerekiyor..

Benim takildigim kısım cepten çıkan paradan ziyade oyuncuyu hedefsiz bırakmak.. Aynı hatayı belhanda ve feghoulide yaptık..Aytaç bugün hep ucsa kaçsa 1 milyon maaş alir salihi görüyoruz işte bjk o kadar bile vermeyecek muhtemelen.. bu adama biz 31 yaşında 850 bin Euro vaad ediyoruz dolayısıyla hedefsiz kalıyor..şu aşamada oyuncunun insafına karakterine kalıyoruz maalesef.. Feghouli bizden banko 3750 indirmese son 2 yıl muhtemelen kıçını yirtacakti ama adam emekli ikramiyesini aldı zaten..
Aytacin 100-200 alması değil mesele dediğin gibi çerez parası diğerlerine gore ama sözleşme yaparken belli prensipleri edinmemiz gerekiyor..
Tamam haklisinde abartiyorsun sanki biraz oyuncu aytac oldugu icin on yargilisin feghouli belhanda nin sozlesmeleri sevr gibi hakettiginin nerdeyse 5 kati aytacta toplasan uc senede 600 700 bin euro oynuyor ki bir futbolcu icin bu para ikramiye filan olamaz 😀 bir senelik parasi muhtemeleen anadolu klubune bile imza atsa 300 400 bin imza parasi alacakti boyle bak olaya

Belçika ligi ekiplerinden Westerlo bordo mavili takımın genç kalecisi Arda Akbulut ve sol beki Faruk Can Genç için devreye girdi gencler.

Arda Akbulutu kacirmayin!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt