Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aanholt Yedlin gibi daginik bir oyuncu degil. Topla iliskisi de daha iyi. Aanholt’a hayir demem ama ben daha genc ve dusuk rakamlara oynayacak birini tercih ederim. FFP bu yaz bitiyorsa scout transferi daha iyi olur.

Kadro yapıyorum sağ beke koyacak adam yok,stoper yok,10 numara yok,sağ açık ve sol açık yok,sol bek yok. Ön libero,8 numara 6 numara yok.

Gidecek deniyor her yerde. Galasevgisi de ayrı anlatacağım demiş bu konuyu, alınacak olsa bence o iş tamam geçerdi. Umarım alınır ama bana alınmayacak gibi geliyor
Hocayla ters dusmustur
Ya da baskanin seref lafina alinmistir.
Yoksa hoca komple aldik falan demisti devre arasinda.

yüksek tempo gerektiren mevkiler için ihtiyar oyuncuya sıcak bakmıyorum.

Galasevgisi stopere de çok iyi bir Avrupalı stoper ile görüşülüyor dedi. Acaba kim?

Aanhold ve alioski bence ilk tercihlerimiz değil ki galasevgiside söyledi bunu

Onyekuru kesin alınır bence sadece 4.3 opsiyonu kullanmak yerine daha ucuza alabilmek için böyle düşünülmüş olabilir

Lemina-Seri gibi isimler bence ilk tercih olmaz kira+maaş bazında bakınca orta sahaya o parayla bonservisle adam alınır

Onyekuru'ya o paraları versen zarar etmezsin ama o paraya çok iyi 2 tane adam da bulabilirsin tabii bu konuda takıma güvenmiyorum. O yüzden Onyekuru ile devam edilmeli.

Onyekuru'ya o paraları versen zarar etmezsin ama o paraya çok iyi 2 tane adam da bulabilirsin tabii bu konuda takıma güvenmiyorum. O yüzden Onyekuru ile devam edilmeli.
Bence de devam edilmeli eğer olmadı giderse Jens Petter Hauge için uğraşmak lazım skor katkısı onyekuru kadar olmaz belki ama ondan daha çok oyuna katkısı olur ayrıca uzaktan etkili şutunun olması kapalı maçların kilidini açabilir

Wout Faes olsa diyorum bi yandan ama bi yandan da Marcaonun yanına Boateng gibi lider olsa daha iyi olur diyorum
Vallah eğer ucuza scout transferi olacaksa Luyindama kalsın bence. Stoper riske edilecek bir bölge değil. Luyi'yi kazanabilirsek bayağı iyi oyuncu aslında. Yok eğer Luyi'yi satacaksak, tecrübeli bir stoper alalım. +Alparslan +genç scout transferi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt