Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Donkla oynuyoruz bizim ligde rts. Luiz bayagi faydalı olur yaw. Haberler cikmis febeyle ilgili. Dogru dgldir umarim
oda doğru. Tabiki faydalı olma ihtimali var. Ama çok fazla sakarlık yapıyordu. Dengesizde bir adam olduğu için öyle dedim. Tabiki her zaman söylerim. Bu transfer işinde olan adamlar çok daha sağlıklı karar verirler.Çok detaylı bir analiz gerekiyor. Bilinen oyuncuda olsa son zamanlarını iyi izlemek gerekiyor.Bu yüzden işi bilen futbolcudan anlayan adam şart.

Mesela boeteng bizim lige gelirse daha faydalı olur diye düşünüyorum.

Kral floodda da tam bir bilgi yok. 8-6 arasında kalmıs anladıgım kadarıyla. Arastırdım bıraz. Lucescu, Witsel yerine 8 numaraya aldırmıs. Bilgilerine cok guvendıgım Oguzhan dıye bır scout var twıtterda o da 8 dıyor.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

feghouli, falcao ve bu sezon iyi performans gösterse de babeli elden çıkarabilirsek şampiyon olmuş kadar sevineceğim.

13-15 mil euro maaş bütçesi açtıktan sonra şuan bizle transferde yarışabilecek ekip kalmıyor.

Cihan, EPL/EFL için bu rakamlar anormal değil.
Oyuncu ve geçmişi anormal. Diagne'den bahsediyoruz. Tamam EPL takımları para saçar ama ya alacağı oyuncuyu daha iyi paraya satabileceğini düşündüğü için ya da reklamı iyi olduğu için. Diagne'den bahsediyoruz allahın delisi. Ne zaman ne halt yiyeceği belli değil. 8 milyon gayet iyi yapıştırıp geçelim gerçekse eğer.

Oyuncu ve geçmişi anormal. Diagne'den bahsediyoruz. Tamam EPL takımları para saçar ama ya alacağı oyuncuyu daha iyi paraya satabileceğini düşündüğü için ya da reklamı iyi olduğu için. Diagne'den bahsediyoruz allahın delisi. Ne zaman ne halt yiyeceği belli değil. 8 milyon gayet iyi yapıştırıp geçelim gerçekse eğer.
Katılmıyorum. Geçmişi demişsin ne örnekler verilir buna. Tam tersi iyi geçmişi olan da başarılı olamayabiliyor. adam deli falan ama bence o lige uygun oynuyor bunu gösterdi bir parça. 8 az derken ben “olur abi buyur” yapmasınlar. Fener bu işi iyi yapıyor yalan doğru ayrı konu. Transfer işi böyle biraz. Söylemek istediğim bu. Ama haklısın 8m sıcak para acayip iş görür.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt