Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eğer bu kadar çok solak stoper ismi geçiyorsa Ozornwafor yolcu demektir ki Luyindama ve Donk ikilisinden biriyle yolları ayırıp Marcao ile birlikte oynayacak bir sağ stoper ihtiyacı da var

Eğer bu kadar çok solak stoper ismi geçiyorsa Ozornwafor yolcu demektir ki Luyindama ve Donk ikilisinden biriyle yolları ayırıp Marcao ile birlikte oynayacak bir sağ stoper ihtiyacı da var
Marcao disinda kalmasi gereken stoper yok takimda. Sezon boyunca 1.5 stoperle oynadik diyebiliriz. Bu demek oluyor ki 3 transfer sart.

Alpaslan geldiyse 1 sag (ilk 11) + 1 sol stoper (yedek) daha sart.

Marcao disinda kalmasi gereken stoper yok takimda. Sezon boyunca 1.5 stoperle oynadik diyebiliriz. Bu demek oluyor ki 3 transfer sart.

Alpaslan geldiyse 1 sag (ilk 11) + 1 sol stoper (yedek) daha sart.
Aslında Fatih Terim devam edecek olmasa Luyindama'ya bir şans vermek isterdim çünkü gerçekten geldiği dönemde korkunç bir kesici stoperdi havadan da yerden de ikili mücadelelerde de hızıyla da rakipleri sindiriyordu

Aslında stoper ikilileri de genellikle böyle olur 1 tane yapıcı ayağı iyi olan diğeri de tam olarak Luyindama'nın yaptığı işi yapan ama Fatih Terim sanırım takımını Pep'in Man City'sini Barça'sını izliyor gibi gördüğü için 2 tane ayağı iyi olan pas yapan stoperle oynamak zorunda ! başka türlü geriden topla çıkamıyoruz çünkü...

Luyindama’nın sözleşmesi uzatılıp seneye devam etmeli. Hemen gönderilecek bir futbolcu değil. Sabr edilmeli.

Aslında Fatih Terim devam edecek olmasa Luyindama'ya bir şans vermek isterdim çünkü gerçekten geldiği dönemde korkunç bir kesici stoperdi havadan da yerden de ikili mücadelelerde de hızıyla da rakipleri sindiriyordu

Aslında stoper ikilileri de genellikle böyle olur 1 tane yapıcı ayağı iyi olan diğeri de tam olarak Luyindama'nın yaptığı işi yapan ama Fatih Terim sanırım takımını Pep'in Man City'sini Barça'sını izliyor gibi gördüğü için 2 tane ayağı iyi olan pas yapan stoperle oynamak zorunda ! başka türlü geriden topla çıkamıyoruz çünkü...
Böyle devam ederse Luyindama 1 kurus para etmez. Piyasasini öldürmeden elden cikarmak lazim. Fatih hoca agir stoper sevmiyor. Savunmayi önde kurmayi seviyor. Fizigiyle oynayan adam geriledigi zaman hic cekilmiyor. Mental destek verebilsek belki erken toparlardi ama isik vermiyor.

Ideal senaryo: Linnes, Sener, Ömer, Tasdemir, Saracchi, ve Donk'u serbest birak. Luyindama'yi sat. Fatih'i takasta ver. Ozornwafor'u kirala veya sat.

Umut Meras'i 2 milyona al. Sol beke bedelsiz Alioski veya Yairo Moreno. Sag stopere yabanci sinirina karsi Kaan Ayhan'i kesinlikle almak lazim. 2.5 milyona almislardi ve cok oynatmiyorlar. 6-8 milyon istemeyeceklerdir.

Sil bastan yapmamiz lazim defansi.

Kale: Muslera, Okan
Sag Bek: Omar, Yedlin
Stoper: Kaan, Marcao, Alpaslan, Transfer
Sol Bek: Moreno/Alioski, Umut

Alpaslan, Kaan ve Marcao 1.85 boyunda stoperler. Yedek sol stoper olarak fazla maliyeti olmayan birini getirirsek bu is olur. 4 stoper yeterli olur. Ayrica kadroda 4 sag bek ve 3 sol bek bulundurmaya gerek yok. Mümkün mertebe benzer maliyete ve kaliteye denk geliyorsa yerli tercih etmek lazim. Bu iblislerin ne yapacagi belli olmaz.

Yunus Akgün: "Galatasaray'da artık formayı almak ve uzun yıllar giymek istiyorum. Her oyuncunun hedefi Avrupa'da yer almak ama ben önce Galatasaray'da başarılı olmak istiyorum."

Iyi dransfer

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

M
bwahaha.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt