Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TFF Başkanı Nihat Özdemir: "Gelecek sezon için alınan bir karar vardı. 14 sözleşme yapabilecek ama en fazla 8 yabancı sahada olacaktı. Kulüplerden talep geldi. Pandemi nedeniyle 1 yıl öteledik bunu"

Nihat Özdemir: "Süleyman Hurma bana geldi, 'Lütfen el vurma, bu sistem devam etsin' diyor. Bende çok önemli 5 çocuk yetişti diyor. Ümit Milli Takıma çağrıldılar. Bendeki yabancılara baka baka, Biglia'ya baka baka iyi oyuncu oldular' diyor. Haklı"
1 sene uzatmak nedir lan. 3 4 yillik sozlesme yapacam 1 yil sonra satmayami calisacagim. Hurma bir halta yaramis en azindan

Bülent Korkmaz: "Falanca ismi falanca yönetici getirmiş, siz kimsiniz ya? Bir futbolcuyu hangi yönetici getirdiyse, taraftar yöneticileri göklere çıkarmasın. Yöneticinin işi o ya yöneticinin işi ne?"

Bülent Korkmaz: "Falanca ismi falanca yönetici getirmiş, siz kimsiniz ya? Bir futbolcuyu hangi yönetici getirdiyse, taraftar yöneticileri göklere çıkarmasın. Yöneticinin işi o ya yöneticinin işi ne?"
Kaptan doğru söylüyorsun ama bir bak şu son yönetime bizi nelere sevindirir oldular.

Yabancı sınırı olayında söz sahibi Nihat değil Erdoğan ne söylerse o uygulanir

TFF Başkanı Nihat Özdemir: "Gelecek sezon için alınan bir karar vardı. 14 sözleşme yapabilecek ama en fazla 8 yabancı sahada olacaktı. Kulüplerden talep geldi. Pandemi nedeniyle 1 yıl öteledik bunu"

Nihat Özdemir: "Süleyman Hurma bana geldi, 'Lütfen el vurma, bu sistem devam etsin' diyor. Bende çok önemli 5 çocuk yetişti diyor. Ümit Milli Takıma çağrıldılar. Bendeki yabancılara baka baka, Biglia'ya baka baka iyi oyuncu oldular' diyor. Haklı"
Cok sacma. Simdi 1 yil ertelendi, peki gelecek sene nolacak? Simdi biz zaten 14 yabanci alip sözlesme yapamayiz 1 sene icin.

Antalya başkanı sayı saymasını bilmiyor federasyon başkanı olmuş dedi tek kelime etmedi. Bu çimento nihat ne kadar yüzsüz bir adam.

bu transfer döneminde alınacak iki tane yerli var birisi gökdeniz bayrakdar diğeri emre demir.
bu ikisine 5 milyon euro gözden çıkarılabilir. ama alpaslan aytaç sucukları vs uğraşıyoruz

Yunus Akgün: "Galatasaray'da artık formayı almak ve uzun yıllar giymek istiyorum. Her oyuncunun hedefi Avrupa'da yer almak ama ben önce Galatasaray'da başarılı olmak istiyorum."
Fatih Terim'in elini öpmedim, gol sevinci yaparken Fatih Terim'e koşmadın, İnstagram'a Fatih Terim fotoğrafı atıp koca çınar vs. yazmadın

Nasıl alacaksın sen bu formayı Yunus ? top oynayarak formayı alabileceğini sanıyor herhalde...

çocuk tip olarak hafif şakiriye benziyor diye keçiören gücü daha telaffuz edemeyeceği dövizin üzerinden para istiyor olacak iş değil yahu

bu transfer döneminde alınacak iki tane yerli var birisi gökdeniz bayrakdar diğeri emre demir.
bu ikisine 5 milyon euro gözden çıkarılabilir. ama alpaslan aytaç sucukları vs uğraşıyoruz
İkisine de katılıyorum reis,

Ama başka yerli oyuncular da var mesela Beşiktaş'a kaptırdığımız söylenen Salih Uçan kesinlikle pişman olacağımıza inanıyorum, yine Ocak transfer döneminde Trabzon'a kaptırdığımız Berat Özdemir vardı hani Euro 2020 başlamadan bitirmemiz gereken Halil Dervişoğlu var, bu ülkeye gelmek ister mi bilmiyorum ama Mert Müldür var

Yine adı gündeme geleceğinden emin olduğum Kaan Ayhan var, aslında piyasada çok fazla yerli oyuncu çıkıyor ama bizim yönetim beceriksizliğini burada da sergiliyor son zamanlarda bir Emre Kılınç var bir de kurşun atıp tutturduğumuz Taylan / Kerem ikilisi var böyle yükseliş döneminde transfer edebildiğimiz bunun haricinde işte topluyoruz ortada kim kalırsa Aytaç'lar Alpaslan'ları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt