Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gelecegi kurtarmak adına yapilmis mühim 1 hamle olarak yorumluyorlar.Niye stajyer teknik direktör aldık?
Akıyor maşallah
Adamlar çalıma o kadar susadi ki dandik bi duyuma bile atladilar bizle alakaliYağız Sabuncuoğlu: "Fenerbahçe, bir dönem Galatasaray'ın da gündeminde yer alan Patrick van Aanholt'u kadrosuna katmak istiyor."
bi tek bunun ismi çıkmıştı ona sulanmışlar hemenYağız Sabuncuoğlu: "Fenerbahçe, bir dönem Galatasaray'ın da gündeminde yer alan Patrick van Aanholt'u kadrosuna katmak istiyor."
transfer yapmak için bizim seçim yapmamızı bekliyorlar kesin, dünya tarihine böyle kompleksli bir mal sürüsü gelmemiştir.terim kalirsa yardimci olarak beklediklerim:
Hakan balta (lisans yapmis galiba)
Selcuk inan
Elmander (egitim aliyordu)
sol bekKaan ve Gedson gelirse 3. tur icin umudum olur. Tabi 10 Numara ve sag kanat dahil.
hatayın taaa şikeci köpeklerburası Galatasaray transfer forumu tahir bey atakaş hatay s... degil
teşekkürlerEuroleague şampiyonluğunuz kutlu olsun Tuncay Bey
Tutan bir taktigi devam ettiriyorlar ama boyle boyle kendilerine de zarar veriyor mallarYağız Sabuncuoğlu: "Fenerbahçe, bir dönem Galatasaray'ın da gündeminde yer alan Patrick van Aanholt'u kadrosuna katmak istiyor."
Bunlara sahte liste verip paylaşsak hepsini alacaklar.Yağız Sabuncuoğlu: "Fenerbahçe, bir dönem Galatasaray'ın da gündeminde yer alan Patrick van Aanholt'u kadrosuna katmak istiyor."

Riera ayrıldı.necatiynen rierayı şutladınmı
Riera birakti + baska yere gidecekmis diye okudum. O nun yerine elmander varnecatiynen rierayı şutladınmı
Neden ikinci hesap reis?Ben bir tek ceza yeyince uzaktan takip etmek icin 2.hesabi aciyorum.Bu alemde bir sergenmi var
Hande kazanova ve zeynep turan faniyim