Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Morutan,Hagi falan hikaye 15 m euro nereye veriyoruz.Boştaki Alex Texieira ile 2.5 m euro maaşa 1+1 yapalım

Fatih Terim'in yeni sözleşmesini merak ediyorum. Adayların çoğunun elinde Fatih Terim'i koz olarak kullanıyorlar. İyi bir sözleşmeye imza atacaktır Fatih Terim. Aslında 12 futbolcunun sözleşmesinin bitmesi büyük bir fırsat. Yepyeni ve genç bir takım kurabiliriz. Bursaspor, Altınordu, Süper Lig'deki yetenkleri oyuncuları totalde 6 milyon euroya alıp, bir iki 25-26 yaşında deneyimli yabancı oyuncu ile geleceğin takımını kurabiliriz.
Sezon ortasındaki transferlerle 1-2 takviye ile yeni sezona başlayabiliriz denmişti ama sonuç bu.
Yepyeni kadro yepyeni bir teknik direktör ile yeni sezona başlamamız lazım. artık Avrupa'da galibiyet istiyorum. İnanın yazın Avrupa'daki başarısız sonuçların faturasını Fatih Terim direk yeni yönetime atacak. Yine başarısız bir Avrupa macerası.

Fb zico veya dauma mi gidecek acep

Okan Buruk hayatta görüşmez şimdi.
Bonservisini eline alıp şampiyonluğu satma pahasına maçlarda bilerek kırmızı kart gören biri için çok iddaali bir cümle olmuş.

Birileri tüpçü'yle muhatap olmaz diyordular ama o bile koşa koşa gittiyse neler olur neler

Hatayspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan: "Boupendza büyük ihtimalle transfer olacak. Takımda kalma ihtimalini ben düşük görüyorum. Avrupa'dan çok ciddi teklifler var çünkü."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt