Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 97.625
- 110.679
- 4.878
Alabiliyorsan 3-4mye kaan'ı al geç daha da uğraşma. Takımda os yok kanat yok duran topu kullanacak adam yok hala stopere 8.5m haberleri çıkıyor. Kafayı yedirtir bu kulüp
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Doğru yorum fiyatı çok pahalı 10 numaraya harcanmali bu kadar yüksek ücretAlabiliyorsan 3-4mye kaan'ı al geç daha da uğraşma. Takımda os yok kanat yok duran topu kullanacak adam yok hala stopere 8.5m haberleri çıkıyor. Kafayı yedirtir bu kulüp
Çapsız adayların hepsi alman diye Christoph Daum gelirBilsem sağlam bütçe verilecek alman bir hoca isterim demode futboldan midem bulandı artık
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bilsem sağlam bütçe verilecek alman bir hoca isterim demode futboldan midem bulandı artık
burkay kardesimi rahat bırakkim mesela üstat bazı rtaşlara soruyorum bilmiyolar ama sen scout olarak bilirsin mutlaka
Bruno labbadia mesela burda burun kıvıran çıkar mutlaka şampiyonluk adaylarında çalışmadi diye bana kalırsa taktik anlayışı çok iyi geçen sene ki ruhsuzlar ordusu kalacaksa Felix magath gelsin analarını bellesinkim mesela üstat bazı rtaşlara soruyorum bilmiyolar ama sen scout olarak bilirsin mutlaka
burkay kardesimi rahat bırak
LABBADIA HOCAMMBruno labbadia mesela burda burun kıvıran çıkar mutlaka şampiyonluk adaylarında çalışmadi diye bana kalırsa taktik anlayışı çok iyi geçen sene ki ruhsuzlar ordusu kalacaksa Felix magath gelsin analarını bellesin
Bruno labbadia mesela burda burun kıvıran çıkar mutlaka şampiyonluk adaylarında çalışmadi diye bana kalırsa taktik anlayışı çok iyi geçen sene ki ruhsuzlar ordusu kalacaksa Felix magath gelsin analarını bellesin
Gerardo seoane de olur mesela young boysla az bütçeye rağmen iyi işler yapıyor alman değil İsviçreli ama bence hem taktik hem transfer bilgisi yüksekkim mesela üstat bazı rtaşlara soruyorum bilmiyolar ama sen scout olarak bilirsin mutlaka
simdi burkay kardesimden kopya cekmisim gibi olacak ama ben de bruno labbadia diyorum.niye kardeşim adam uzman vede işin içinde tabi ona soracağız hadi sana da sorayım da cvp ver o zmn ?
Reis ayntrafrankfurtun hocası iyi giderdi ama mönşıngladbaha gitmiş sanırımkim mesela üstat bazı rtaşlara soruyorum bilmiyolar ama sen scout olarak bilirsin mutlaka
Alman Ligi'nde aktif çalışan adamı getiremezsin union Berlin karsluhe de falan değilseReis ayntrafrankfurtun hocası iyi giderdi ama mönşıngladbaha gitmiş sanırım
Oliver glasner, urs fischer, philippe clement bunlardan birisini isterdim. Özellikle clementBruno labbadia mesela burda burun kıvıran çıkar mutlaka şampiyonluk adaylarında çalışmadi diye bana kalırsa taktik anlayışı çok iyi geçen sene ki ruhsuzlar ordusu kalacaksa Felix magath gelsin analarını bellesin
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom