Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Yabancı siniri gelsin diyeceğim sonunda yeter artik
Bu yüzden ayrıldım biraz da 10 adam alınıyorsa 2 sinde bizim dediğimiz oluyordu harbiden alacaklar bu ölü herifi kampetsisi alsalar bari Bruma demek ki bizim seçimi bekliyor yöneticiler demişti ilk önceliği Göztepe değildi onyekurunun alınmamış olması sürpriz değil

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Allah aşkına bari ilk kez gördüğümüz hesapları atmayın şuraya
Bilgi kirliliğinden geçilmiyor ortalık sonra

Onu atmayalım bunu atmayalım

İyi de ne yapalım renktaş

Onlar paylaşılmasa konuşulacak konu kalmayacak

Nöbete girip Sergen’in beyitlerini okuyoruz sonra

Sporting hocası 36 yaşında ve Sezon başında 10 milyon € vermişlerdi onun için...3-4-3 hastası bir hocaymış....

Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk
Üçlü defansı yeniden kullanan hocaları takdir ediyorum, eğer üçlü defansı doğru düzgün oynayabilirsen geriden topla çıkarken rakibin baskı yapması senin için bir şey ifade etmiyor tam tersine adam üstünlüğün sayesinde rakibin baskısını çok rahat kırabiliyorsun

Hani şu bizim senelerdir her baskı yapan rakibe karşı suya atılmış şeker gibi eriyip gittiğimiz şeyin çözümünü o kadar rahat bulmuş ki adamlar. Mesela Tuchel'in Chelsea'si üçlü defans düzeninde öyle bir takım oldu ki Şampiyonlar Liginde Real Madrid bile onlarla boy ölçüşebilmek için üçlü defans ile sahaya çıkıyordu

Böyle genç çağın getirdiklerini bilen ne yaptığından emin olan hocaları takip etmek gerek, biz hala Muslera'dan Donk'a ondan Marcao'ya ondan beklere-sağa,sola-geriye derken daha orta sahayı geçemeden yeniden Muslera'ya döndüğümüz topu eveleyip gevelediğimiz adına da Terimball dediğimiz çağ dışı oyunu izlemeye devam edelim

Sol ayaklı sağ kanat olarak Townsend gelecek gibi bence galasevgisinin dediklerine göre

Üçlü defansı yeniden kullanan hocaları takdir ediyorum, eğer üçlü defansı doğru düzgün oynayabilirsen geriden topla çıkarken rakibin baskı yapması senin için bir şey ifade etmiyor tam tersine adam üstünlüğün sayesinde rakibin baskısını çok rahat kırabiliyorsun

Hani şu bizim senelerdir her baskı yapan rakibe karşı suya atılmış şeker gibi eriyip gittiğimiz şeyin çözümünü o kadar rahat bulmuş ki adamlar. Mesela Tuchel'in Chelsea'si üçlü defans düzeninde öyle bir takım oldu ki Şampiyonlar Liginde Real Madrid bile onlarla boy ölçüşebilmek için üçlü defans ile sahaya çıkıyordu

Böyle genç çağın getirdiklerini bilen ne yaptığından emin olan hocaları takip etmek gerek, biz hala Muslera'dan Donk'a ondan Marcao'ya ondan beklere-sağa,sola-geriye derken daha orta sahayı geçemeden yeniden Muslera'ya döndüğümüz topu eveleyip gevelediğimiz adına da Terimball dediğimiz çağ dışı oyunu izlemeye devam edelim

Takim bariz calismiyor ustad, temel sorun burdan kaynaklaniyor. Terim 4 senedir takimin basinda, 4 senenin icinde belki korner ve serbet vurustan kafayla 10 kez gol atmisizdir. Bu rezillik degil bambaska bir kelime lazim buraya.

Calisilmis hucum setleri, diyagonal paslar, verkaclar bunlara gectim. Daha dogru durust korner atamiyoruz, bundan otesi varmi yaw?

G... guldugumuz sikeciler bile 15 senedir, Gokhan on diregi kosturup tonlarca puan aldi.

Daha once cok ornek verdim ama ilk 11'e 3 milyon versen 33 milyon yapiyor. 50 60 milyon maaslar gercekten rezalet. Bizim maas butcesi rahat 25 milyona cekilir. Oyuncu basina 2 milyon versen dahi 22 milyon yapiyor.
Fakat biz gidip 2 senedir sampiyon olamayan takimin oyuncusuna %50 zam yapiyoruz. Marcao Benfica'da oynasa maksimum 300 bin alirdi.

Ne onyekuruymus bi fenere gol atti diye allah yaptiniz adami

4milyonluk bi topcu degil
Geldiginden beri 20 küsür maça cıktık sadece 9unda 11 baslamis

Sadece açık alan topcusu, dar alanda bi maharetini görmedik
Açık alanda usain bolt bile iş yapiyor

2-3 milyona kapatabilirsek alalim zaten yedek oturuyor sezonun yüzde 60inda

Nedir bu sevdaniz anlamiyorum, ne yapti bu sene ne katti bize bu herif, halil bile daha verimliydi, böyle bos bos onyeyle ugrasacagimiza halil’in bonservisini almaya calisalim
Bilmem kac tane penalti 5 gol.Evet hic bisey yapmadi.

Okan Buruk daha Fatih hocasının akibeti belli değilken böyle bir ali cengiz oyununa alet olacak biri değildir. Seçim olur. Yiğit Şardan başkan olursa o zaman takımın başına getirilebilir. AMA BEN BURAK ELMAS HARİC BİRI BAŞKAN OLURSA FUTBOLU TAMAMEN SALARIM ORASI BAŞKA.

Böyle cimbomlular da mevcut

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt