Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
her maç 2,3 gol atan silkeborgun 10 numarası Magnus Matssonu izeldinmi hiç rengo 22 yaşında

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Aslı mevkisi sol kanat yetenekli adam bravo renktas güzel öneri bende sana bir Danimarkalı söyleyim Tirol de oynuyor nikolai Baden frederiksen mohamede şahane partner olur son vuruşları topla oynama becerisi ve alan açma özelliği çok iyi 21 yaşında

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Onyekuru bizde estirip monacoya transfer olduğunda Fransa'da bir bok yapamaz anında bize geri döner demiş biriyim (nitekim öyle de oldu) Kerem için ise tam tersini söylüyorum

Su keremin hakim olmadığı ama onyekurunun çok hakim olduğu ilke ve inkılaplari anlat da aydinlanalim büyük futbol alimi renktasimiz

Böyle ilke vs süslü kelimelerle futbola dair hiçbir şey anlatmadan futbolu çok iyi bildiğini iddia etmek asıl komedi bence

Mi 10 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bak basitçe anlatayim

21 yasinda bu ulke futbol tarihinin gole encok katki yapan kanat oyuncusu oldu. Turk futbol tarihinde onun kadar skora katki veren kanat oyuncusi yok.

Anladin mi?

simdi de terim onyekuruyu istemiyor lafi mi cikti? Tek kanit gosterin yav istemedigine. Yonetim 4m yatirsin alsin madem cok begeniyorlar. Paralari yok belli ki. Gidici olduklarindan cepten ya da borclanarak da almak istemiyorlar. Yoksa hocanin onyekuruyu istemedigini sanmiyorum

Bilemiyoruz ama simdi Onyekuruyu bir sure ondeki ikiliye koyunca verimi dustu sonra da kesti. Sakat dendi vs. Orada muhlak bir durum var.

Kokusu cikar yakinda.

4 milyona Onyekuru alınır ama sakatlık sorunu kronikse eğer iyi düşünülmeli.
En kritik zamanlarda hep bizi yanlız bıraktı

Zaten Onyekurunun alinmamasi bir tek oyle kabul edilebilir.

Yok Terim ile kavga etti, yok Terim verimli oldugu kanattan alip ileri ikiliye zorla koyunca bekleneni veremedi gibi bi salakligi asla kabul etmem. Adami ne zaman sirti donuk oynatmaya basladi ileri ikilide etkinligi %70 azaldi adamin.

Onu 5 milyona almak icin bi dolu super lig ekibi Monaconun kapisinda yatacaktir.

Iyi kondusyon yukleyen ekibe gore taktik ureten bir teknik adamla lig icin durdurulamaz bir silaha donusecektir kronik bir sorunu yoksa.

Bak basitçe anlatayim

21 yasinda bu ulke futbol tarihinin gole encok katki yapan kanat oyuncusu oldu. Turk futbol tarihinde onun kadar skora katki veren kanat oyuncusi yok.

Anladin mi?
Hacı sen hangi Türk futbolunu takip ediyorsun visca her sene 13 gol 11 asist falan yapıyordu daha bu sene gradel Halil ne istatistikler yaptı tutup bunları transfer edelim desek kıyameti koparirsin

2 sezonda 20 gol 11 asistin neyini tarihin en büyük katkısı falan diye yutturacaksin bize

Onyekurunun ilk zamanlardaki bitiriciligi falan da kalmadı zaten sahada gezip istatistik kastigi dönemler de artık sona erdi

Bol bol duyumlu, kapların havada uçuştuğu. aşk, entrika, üçkagidin eksik olmadığı bir nöbet
8C78EA9D-64A0-42E8-BE11-D0DFBC39A58F.webp

Hacı sen hangi Türk futbolunu takip ediyorsun visca her sene 13 gol 11 asist falan yapıyordu daha bu sene gradel Halil ne istatistikler yaptı tutup bunları transfer edelim desek kıyameti koparirsin

2 sezonda 20 gol 11 asistin neyini tarihin en büyük katkısı falan diye yutturacaksin bize

Onyekurunun ilk zamanlardaki bitiriciligi falan da kalmadı zaten sahada gezip istatistik kastigi dönemler de artık sona erdi

Bitiriciligi kalmadi lafi 21 yasinda vardi ama 23 yasinda yok oyle mi? Sakatlik yasamayan biri icin bu mumkun degil.

Visca ile karsilastirman da sacma. Adam kucuk takimin gol senaryolarini kurdugu, takimin forvetinden cok gol attirilan oyuncu. Hayatinda hic bir buyuk maci cevirememis, Onyekuru 21 yasinda final macinda irzlarina gecerken seyredebilmis biri Visca. Bunu da Onyekuru 21 yasinda yapmiis, simdi sen ne anlatiyorsun yok ozelligi neymis de Keremden fazla, 4.3 milyon verilirmiymis?

simdi de terim onyekuruyu istemiyor lafi mi cikti? Tek kanit gosterin yav istemedigine. Yonetim 4m yatirsin alsin madem cok begeniyorlar. Paralari yok belli ki. Gidici olduklarindan cepten ya da borclanarak da almak istemiyorlar. Yoksa hocanin onyekuruyu istemedigini sanmiyorum
Bizi takip eden gazeteciler ve twitterdaki sağlam hesaplar

hocanın alınması yönünde bir raporu olmadığını söyledi renktaş

Mesela Gedson Muhammed Aytaç Alparslan vesaire alınması yönünde rapor vermiş

Ama Onyekuru için vermemiş

Olay oradan çıkıyor yani

Bitiriciligi kalmadi lafi 21 yasinda vardi ama 23 yasinda yok oyle mi? Sakatlik yasamayan biri icin bu mumkun degil.

Visca ile karsilastirman da sacma. Adam kucuk takimin gol senaryolarini kurdugu, takimin forvetinden cok gol attirilan oyuncu. Hayatinda hic bir buyuk maci cevirememis, Onyekuru 21 yasinda final macinda irzlarina gecerken seyredebilmis biri Visca. Bunu da Onyekuru 21 yasinda yapmiis, simdi sen ne anlatiyorsun yok ozelligi neymis de Keremden fazla, 4.3 milyon verilirmiymis?
Onyekuru çok hızlı bunu inkar edecek hiç kimse yok. Ama bu adamın oynn zekası gelişmiyor geriye gidiyor bu bir. İkincisi Onyekuru açık alan oyuncusu. Yani rakibin de ortam sağlaması lazım. 5'li savunmaya, çakılı savunmalara karşı Onyekuru bişey yapamıyor. Bize karşı kim açık oynar? Asıl soru bu. Bu ligde bize karşı açık oynayacak 4-5 takım var. Onyekuru ligi tanıyor evet ama ligdeki takımlar da Onyekuru'yu artık tanıyor ilk geldiği sezondaki gibi değil. Bana göre Onyekuru alınabilir ama ısrar edilmesi gereken bir isim olduğunu düşünmüyorum. Bruma da hızlıydı Garry de. Onlar da gitti. Onyekuru gider yerine yine hızlı biri bulunur bence. Piyasada bulunmaz hint kumaşı değil.

Onyekuru çok hızlı bunu inkar edecek hiç kimse yok. Ama bu adamın oynn zekası gelişmiyor geriye gidiyor bu bir. İkincisi Onyekuru açık alan oyuncusu. Yani rakibin de ortam sağlaması lazım. 5'li savunmaya, çakılı savunmalara karşı Onyekuru bişey yapamıyor. Bize karşı kim açık oynar? Asıl soru bu. Bu ligde bize karşı açık oynayacak 4-5 takım var. Onyekuru ligi tanıyor evet ama ligdeki takımlar da Onyekuru'yu artık tanıyor ilk geldiği sezondaki gibi değil. Bana göre Onyekuru alınabilir ama ısrar edilmesi gereken bir isim olduğunu düşünmüyorum. Bruma da hızlıydı Garry de. Onlar da gitti. Onyekuru gider yerine yine hızlı biri bulunur bence. Piyasada bulunmaz hint kumaşı değil.

+1905

Kanat rotasyonu

x
Onye
Kerem
Halil A.
Olsa müthis olurdu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt