Ahmet Sarı
10 Numara!
- 27 Şubat 2012
- 10.100
- 5.493
- 1.513
vay be Mert'e bak İtalyan mafya babasının oğlu gibi poz vermiş ilk maçta İtalya'ya atacak bir tane herhaldeMert Müldür
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
vay be Mert'e bak İtalyan mafya babasının oğlu gibi poz vermiş ilk maçta İtalya'ya atacak bir tane herhaldeMert Müldür
belli olmaz ofansif bi seçenek olarak olaiblir ve hakan orta çizgiden çok uzak oynamıyor. pres gücü zayıg tabii ama ofansif seçenekleri cazibeliKloop hakanı almaz klâsik 10 numara oyunu oynamıyor gini wijnaldum fabinho thiago üçlüsü ile oynuyordu wijnaldum yerine yine o tip bir oyuncu alır
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hakan Juve ya da Manu'ya giderse gerizekalının önde gidenidir.
Galatasaray ikisinden de iyi tercih.
Hakan bize gelmez zaten o ayrı da juveye gider gibi Liverpool da çok iyi takım tabi teklif gelirse önceliği Liverpool olurbelli olmaz ofansif bi seçenek olarak olaiblir ve hakan orta çizgiden çok uzak oynamıyor. pres gücü zayıg tabii ama ofansif seçenekleri cazibeli
Yanındaki Emre kim Emre Can mı ikisini birden isterim Galatasaray'da görmeyiEkli dosyayı görüntüle 124837
Dzeko İstanbul’da
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Adam dortmundda cok rahat ilk 11 oynar. Manyak olur hemdeHakan Juve ya da Manu'ya giderse gerizekalının önde gidenidir.
Galatasaray ikisinden de iyi tercih.
Hakan bu iki takımın kalibresinde değil.Juve ve Manu bu sene başarısız oldular.Hakan dan daha büyük transfer yapmaları lazım.Sanmıyorum onu alacaklarını.
Bir Kanada onyekuru bir Kanada rodriges tarzı biri olmalı.Halil olacağını hiç sanmıyorum ama bize içeriyi besleyecek kanat lazım. Mohamed gibi bi adam var ceza sahasında 1 tane kafa golü attıramadık şaka gibi.
Bu isimleri alacaksak forvetin de Saviola tarzı zıpır bir adam olmalı. Mohamed gibi ceza sahası golcüsü alıp 1 tane orta aç(a)mayan kanadın olacaksa forvetin ardına teneke bağlarız.Bir Kanada onyekuru bir Kanada rodriges tarzı biri olmalı.
Rodirgez adam eksiltip çizgiye inip ceza sahasına iyi paslar atıyor.
Onyekuru'da forvete skor desteği verip savunma arkasına koşu atıyor.
Bizim ihtiyacımız bu şekilde.
Ne yapıp ne edip kronik sakatlığı yoksa Onyekuru'yu alıp kanada ise Rodriges tarzı birini bulmalıyız.
Keremle olacak iş değil.
Bir Kanada onyekuru bir Kanada rodriges tarzı biri olmalı.
Rodirgez adam eksiltip çizgiye inip ceza sahasına iyi paslar atıyor.
Onyekuru'da forvete skor desteği verip savunma arkasına koşu atıyor.
Bizim ihtiyacımız bu şekilde.
Ne yapıp ne edip kronik sakatlığı yoksa Onyekuru'yu alıp kanada ise Rodriges tarzı birini bulmalıyız.
Keremle olacak iş değil.