Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yönetim nasıl yetkisiz oluyor adam halen başkan istediği hocayıda topçuyuda alır sen gelirsen istemem dersin adamın tazminatını ödeyip yollarsın ama yetkisiz filan değildir.Doğrumudur yanlıştır ama yapmak isterse yapar Cengiz yönetimi
Tamamen yanlış bilgi ,hukuken yasal olarak 1 Haziran itibariyle görev süreleri bitti imza hakları yok Burak elmasi istemiyorlar diye saçmalıyor millet yönetimin ıslak imzalı yapacağı her iş hukuksuzdur bukadar net ancak ön anlaşma yaparlar yeni yönetim gelir ve isterse esas anlaşmayı yapabilir görev süresi dolan yönetimin imza hakkıda bitmiştir fosil cengizde kendisi söyledi zaten 1 Haziran'da görev sürem bitiyor diye onların derdi basit aslında mali kongre olunca ibra edilmeyeceğini bildiği için kızgınlık var icinde

Tamamen yanlış bilgi ,hukuken yasal olarak 1 Haziran itibariyle görev süreleri bitti imza hakları yok Burak elmasi istemiyorlar diye saçmalıyor millet yönetimin ıslak imzalı yapacağı her iş hukuksuzdur bukadar net ancak ön anlaşma yaparlar yeni yönetim gelir ve isterse esas anlaşmayı yapabilir görev süresi dolan yönetimin imza hakkıda bitmiştir fosil cengizde kendisi söyledi zaten 1 Haziran'da görev sürem bitiyor diye onların derdi basit aslında mali kongre olunca ibra edilmeyeceğini bildiği için kızgınlık var icinde
Yanlış anlamadıysam galasevgisi bu konuda yönetimin süresinin dolduğu ve sportif aş’nin seçime kadar görevi yürüttüğünü yani mcengiz,albayrak,yg’ın yetkisinin seçime kadar olduğunu söyledi. Ama yetkilerinin tam karşılığını bilmiyorum. Ne yapabilirler ne yapamazlar ne desem yanlış olur.

Nice transfer showu yapacak saniyordum Lilleden hocayi kaptiktan sonra. Sahibleride acayip zengin biri. Ersini nerden bulmuslar?

Besiktas olsam, cevap olarak 8+2 verin oyuncu sizin derdim.

Kayseri baskani, Dogani bunlara 1,5-2 milyona verir, ve geri kalan para ile 2 oyuncu alirlar.

ersin zaten kendi yaş grubunun en iyi 10 oyuncusundan biri diye mi ne gösterilmiyor muydu. nice potansiyeline verebilir. bence çirkin karius gibi bir herif ama 7 milyona alırlarsa da şaşırmam. ama o herife 7 milyon verilen piyasa bana altay'ın 20 milyon ettiği üfürüğüne inandırır açıkcası.

Ne çalışması renktas bok gibi futbolcu almayın dedik assaidiyi almaya niyetlendiler biz Brumaya biraz daha para verin kaliteli adam gelsin dedik gittiler bunu aldılar

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Tepe tepe kullansınlar menajer önermesi oyuncuyu rizesporda Sivas'ta oynayan Fernando bile bundan iyi futbolcu totoyu kaldıramayan oyun bilgisi olmayan bir oyuncu iyi ki ayrılmışım bunlarla boşa vakit kaybederdim 3 ay boyunca 10 kişilik liste verdik şeyine takan olmadı

Tepe tepe kullansınlar menajer önermesi oyuncuyu rizesporda Sivas'ta oynayan Fernando bile bundan iyi futbolcu totoyu kaldıramayan oyun bilgisi olmayan bir oyuncu iyi ki ayrılmışım bunlarla boşa vakit kaybederdim 3 ay boyunca 10 kişilik liste verdik şeyine takan olmadı

Renktaş memlekette kimse işi, erbabına bırakmıyor maalesef. Herkes ben bilirim havasında. Herkes kendi çıkarının peşinde.

E24GoL9XoAI-1vj

Muhabirlerin bize ve fb’ye yazdiklari adam Hatay’a gitti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt