Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Git önce Kaan Ayhan ve kulübü ile anlas luyindamadan gelen paraya alabiliyorsan anında sat Kaan Ayhani al.
Hem sağ bek hem defans hem on libero yedegin olmuş olur yabancı kontejyani da bir kişi azalır .
Ozornaforu da İstanbulspor Bursaspor gibi bir klube kiralayın.
Sekidikayi da takasta kullanın hiç mi isteyeni yok.

Galatasaray yeni sezona Falcao ve Diagne ikilisiyle girmeyi planlamıyor.

Falcao için ilgisi bulunan Inter Miami, Portland ve DC United'dan resmi teklif beklenirken, Diagne için de İngiliz kulüplerinden beklentiler var. (@Metin_Karabas)

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Onyekuru/Bruma/Kerem/Sekidika/Rodriguez gibi sprinter oyuncular gerçekten çok kıymetli kabul ediyorum ben de Onyekuru'nun sırf bu özelliğinin hatırına bile takımda kalmasını isterim ama iş bununla bitmiyor gerçekten

Orta sahamızda oynayan Taylan/Gedson/Etebo/Emre Kılınç/Ömer Bayram/Emre Akbaba gibi oyuncuların hiçbiri öyle çok yapıcı/kreatif oyuncular değiller ya gerçekten orta sahamızı hakkıyla baştan oluşturmak gerekiyor ya da Felipe Anderson / Shaqiri / A.Januaj / Ghezzal tipinde oyuncuların peşine düşüp takımı gerçekten kreatif futbolcuların bireysel yeteneklerini kullanmayı beklersin

Tamam hep Onyekuru gelsin diyoruz işte gidip Yedlin'i Sekidika'yı transfer ediyoruz Kerem'in önümüzdeki sezon daha çok şans bulmasından bahsediyoruz, van Aanholt gelsin diyoruz işte Gedson'un geri gelmesini istiyoruz da biraz daha kreatif oyuncuları da bu takıma kazandırmak gerekiyor

Terim kalacaksa kiralık gitsin. Komik rakamlara cıkarmayalım elden. Herifi çöp yaptık iyice ne donkmuş arkadaş.

Ya önce hoca alınır sonra oyuncu alınır. Bizde o bile ters.

Ya aklı başında başkan olsa Fatih Hocayla istemeden de olsa 1 yıllık kontrat yapardı. Durum karışık derdi yeni başkanların çoğu Fatih'le çalışmak istiyor. Onun raporu doğrultusunda iş yapacak.

Dünya spor tairihinde hem başkansız hem hocasız kalan 2. bir takım olacağını sanmıyorum.

Veya gidecek bir başkan ben x ile çalışmam diyeceğini.

Şimdi yeni gelen yönetim hoca bulsa bile Temmuz'un ortasını bulacağız. Mustafa yeni kontrat yapsa yeni hocayla Burak ben Fatih'le çalışacağım diyor.

Mustafa'nın yaptığı saçma Burak'ın yaptığı saçma.

Fatih Terim bence de gitmeli. Ama gelecek başkan da onu istiyorsa sen onla en azından seçim gününe dek 17 günlük kontrat yap. Yeni başkan ya onunla devam etsin ya da etmesin.

Gerçekten inanılmaz. İllaki bir seçenek bulursun. 18 günlük kontrat bile yaparsın.

Yeğenim var 8 yaşında Mustafa'dan iyi yönetir.

Hoca az demiş bile bu **** kuşa

E23XEd-XoAYeFXK.webp

Galatasaray yeni sezona Falcao ve Diagne ikilisiyle girmeyi planlamıyor.

Falcao için ilgisi bulunan Inter Miami, Portland ve DC United'dan resmi teklif beklenirken, Diagne için de İngiliz kulüplerinden beklentiler var. (@Metin_Karabas)

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
442
Falcao - Diagne

Çift Santafor hattı rüyam yıkıldı :'(

Koca sezonda 1 maç oynamış Stoper almak da bize yakışır zaten

Kaan Ayhan kim lan

Severiz; Maç kondisyonu düşük oyuncuları almayı...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt