Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yine kolpalıyorsunuz.

Eren Derdiyok için yapılmıştı der bir başkası da çıkar.

2016'dan beri olan kural bu.

Kaan Ayhan treni kaçtı sanırım yabancı kontenjanı sonrası

Kenan da 1.5 istiyorsa şimdi 2.5 ister

Yazık oldu Türk futboluna , artık cengizler çağlarlar merihler ozanlar çıkmaz bu ülkede

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ya aslında 8 'de kalsa yabancı sınırlaması çok çok değişiklik olmaz hani Beşiktaş gibi Karagümrük gibi 10-11 yabancıyla sahaya çıkan çok fazla takım yoktu ligimizde Galatasaray bile bu kadar kötü yerli oyuncu grubuna sahipken Emre Kılınç / Taylan ikilisi Marcao'dan sonra en çok forma giyen oyuncumuz değil miydi ligde ?

Hı ne olur ya Kaan / Umut Meraş / Salih / Halil Dervisoğlu gibi oyuncuların transferi için uğraşırsın ya da elindeki Kerem 'i ilk 11 oyuncusu olarak düşünürsün

Bence asıl mesele ilerleyen yıllarda 6 yabancının sahaya çıkabileceği zaman olacak, işte o zaman kimse elindeki yerli oyuncuyu göndermek istemez, ne bileyim Halil Akbunar gibi adamların bonservisleri bir anda 4-5 mil.€ 'lara çıkar

İzlediğiniz (Hagi hariç) en iyi en sevdiğiniz 10 numara kimdi benim Roberto Baggio ilk formamdi Galatasaray hariç onun Inter forması

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
2084328_7.jpg

Normalde Kerem disinda direkt 11'e yazabilecegim yerli yoktu takimda. Taylan'i satip yerine saglam bir yabanci oyuncu almamiz gerektigini dusunuyodum. Simdi artik imkansiz oldu. Kerem, Taylan + Kaan Ayhan ile ucluyu doldurabiliriz.

Yine kolpalıyorsunuz.

Eren Derdiyok için yapılmıştı der bir başkası da çıkar.

2016'dan beri olan kural bu.

Benim hatırladığım kadarıyla kural Türkiye’de daha önce oynayıp bu hakkı kazanmış olmasıydı. Daha önce Türkiye’de oynamayan gurbetçilerin bu hakkı kazanamaması gerekiyordu. Serdar Taşçı ile bu kural ilk kez çiğnenmişti diye aklımda kalmış.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt