- 6 Eylül 2014
- 95.514
- 65.985
- 4.608
Tek başına bunların orta sahasına üstün gelince isterler tabiOmurgasızlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tek başına bunların orta sahasına üstün gelince isterler tabiOmurgasızlar.
Yönetim bize 3 ay zaman tanıyın demişlerdir. Herkes bizim gibi değil ki. Şak diye alıyorlar adamları. Plan ve çizimi sezon bitmeden profesyonelce bitiriyorlar.Dun ilgileniyorduk, bugun kaptirdik cok sukur
Federasyonda her takımdan yönetici var. Sırf bizde oynadı diye hamiti Galatasaraylı diye aldılar. Adam bildiğin çakma Galatasaraylı.Bu şerefsizlerde biliyor bunun Galatasarayla alakası olmadığını. Özellikle seçtiler.Hamit Altintopta yabanci sınırı ile ilgili sacmalıyor mal
Burak Elmas başkanımıza yamuk yapmayalimBurak, kolpa yapıyorsan 1 milyar kez bişiler olur
Müldürü nasıl alacağız renktasmüldür kaan marcao alioski
okay gedson
teixeira
morutan mohamed onyek
Sergen ne adamsın ya :dGalatasarayin 2022 ve 2023 te para sorunu yok,ve asil para girisi 2024te olacak.2024 ve 2025 cok kral seneler
O bize yapmazsa baş tacıdır.Burak Elmas başkanımıza yamuk yapmayalim
Yönetim bize 3 ay zaman tanıyın demişlerdir. Herkes bizim gibi değil ki. Şak diye alıyorlar adamları. Plan ve çizimi sezon bitmeden profesyonelce bitiriyorlar.
Burak Elmas başkanımıza yamuk yapmayalim
Dun ilgileniyorduk, bugun kaptirdik cok sukur
Hamza Hamzaoğlu gibiburak beye iyi bir td bulma konusunda yardımcı olmak görevimiz
umarım kendine ve ekibine yazık etmez
Benim bildiklerimi,bileceklerimi yasamaya bakin.Sergen ne adamsın ya :d
Tudor <3Hoca adaylarını alalım.